Slovan získal talentovaného útočníka z Banskej Bystrice

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Mário Lunter
Talentovaný útočník Mário Lunter (33) podpísal so Slovanom ročný kontrakt. Foto: SITA/Martin Medňanský

MOSKVA 26. júna (WEBNOVINY) – Hokejový Slovan Bratislava angažoval z HC ´05 Banská Bystrica talentovaného útočníka Mária Luntera, ktorý je členom širšieho kádra slovenskej reprezentácie a bol aj v príprave na majstrovstvá sveta v bieloruskom Minsku. S dvadsaťročným Banskobystričanom sa „belasí“ dohodli na ročnej zmluve, ktorú už zaevidovali aj v centrálnom registri v Moskve. Informácie o tom zverejnil web Kontinentálnej hokejovej ligy.

V registri už potvrdili aj dlhodobé kontrakty kapitána Slovana Milana Bartoviča a obrancu Tomáša Mojžíša. S oboma sa vedenie klubu dohodlo na zmluvách ešte v závere januára, ale oficiálne ich v Moskve zaregistrovali až tentoraz. Bartovič sa dohodol na predĺžení svojho doterajšieho kontraktu o ďalšie tri roky. Tridsaťdvaročný „rýchlik“ na korčuliach, ktorý sa zúčastnil aj na januárovom Zápase hviezd, má za sebou dve sezóny v belasom drese. V poslednej v 55 stretnutiach nazbieral 28 bodov. Mojžiš odohral za Slovan v ročníku 2013/2014 v KHL 52 stretnutí a dosiahol štrnásť bodov. Odchovanec Kolína má po novom zmluvu s Bratislavčanmi do konca apríla 2016.

V centrále KHL už oficiálne zaregistrovali aj kontrakty Tomáš Netíka a Tomáša Surového, obe sú platné na jeden rok. Informácie zverejnil web KHL.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Firmy a inštitúcie HC Slovan Bratislava