Vodič odmietol dychovú skúšku, vulgárne napadol policajtov

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Alkohol, auto
ilustračné foto Foto: Shutterstock

BRATISLAVA 1. júla (WEBNOVINY) – Odmietol dychovú skúšku a napadol policajtov, 61-ročný Ľubomír už čelí obvineniam z ohrozenia pod vplyvom návykovej látky a útoku na verejného činiteľa. Vodiča Škody Rapid kontrolovali policajti na Holíčskej ulici v bratislavskej Petržalke.

Poliak nafúkal v Dúbravke

Ako agentúru SITA informovala bratislavská policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová, odmietol aj lekárske odbery, či nie je pod vplyvom návykovej látky, hliadke vulgárne nadával a zaútočil na nich. Policajti ho zadržali a odviedli na policajné oddelenie. Po vykonaní potrebných procesných úkonoch je Bratislavčan stíhaný na slobode. Hrozí mu trest na jeden až päť rokov.

Takmer 2,6 promile nafúkal 35-ročný Poliak, ktorého policajti zastavili v bratislavskej Dúbravke. Šofér auta Opel Omega skončil na policajnom oddelení, prípad polícia rieši v tzv. super rýchlom konaní.

Opitá Košičanka mala zákaz

Opitú Košičanku navyše so zákazom jazdiť zastavili policajti v pondelok predpoludním pri Košiciach. Šesťdesiatdvaročná žena za volantom Nissanu Almera nafúkala 1,08 mg/l alkoholu, čo je v prepočte 2,25 promile. Ako agentúru SITA informoval košický policajný hovorca Alexander Szabó, vodička má až do apríla 2016 uložený zákaz šoférovať. Mária skončila v policajnej cele aj s obvinením z marenia výkonu úradného rozhodnutia a ohrozenia pod vplyvom návykovej látky. V prípade dokázania viny jej hrozí až dvojročný trest.

Ďalšieho podguráženého Košičana za volantom zastavila hliadka na Zemplínskej Šírave. Štyridsaťdvaročnému vodičovi Fiatu Brava namerali 2,17 promile. Martina obvinili a poputoval do cely, hrozí mu až ročný trest.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať