Ako si užiť leto aj napriek nepriaznivému počasiu?

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Pocasie zamracene mraky oblacno rieka priroda
Foto: archívne, SITA/AP

Zdá sa, že prvé letné týždne sú na slnko pomerne skúpe. Pátrali sme preto po miestach, na ktorých si slnko a leto môžete užívať v každom počasí.

BRATISLAVA 4. júla (WBN/PR) – Takýmto miestom sú jednoznačne slovenské kúpele, nachádzajúce sa na mnohých miestach našej krajiny. Niet sa čomu čudovať, kedže práve Slovensko sa pýši najvyšším počtom termálnych prameňov na svete. Bol by priam hriech, keby ste toto jedinečné prvenstvo poriadne nevyužili.

Čo všetko sme sa dozvedeli na našich cestách po slovenských oázach pokoja, zdravia a oddychu? V prvom rade nás zaujal vzhľad a estetické prevedenie jednotlivých kúpeľných domov a atrakcií, ktoré ponúkajú. Navštívili sme jednak skromnejšie pôsobiace avšak nemenej kvalitné menšie kúpeľné zariadenia, až po pompézne a nádherné priestory, ktoré pripomínajú bohémske rímske kúpele. Skutočný raj pre telo a dušu.

Atraktivita týchto miest sa snúbi aj s profesionálnymi službami a komplexnou vybavenosťou pre kúpeľných hostí. Dopriať si môžete napríklad jazdu na koni, koncert vážnej hudby, tanec, ochutnávku vín či poznávacie výlety po okolí. Z menej tradičných možností voľnočasového vyžitia nás zaujali kurzy kasínových hier, ktoré sú v ponuke jedného z obľúbených kúpeľných zariadení. Obzvlášť vyhľadávanou je podľa našich informácií kartová hra blackjack, ktorá je okrem iného aj obľúbeným zoznamovacím rituálnom hostí. Ak však predsa len preferujete súkromie, určite vás poteší možnosť zahrať si online blackjack, ktorá je vďaka bezproblémovému internetovému pripojeniu dostupná pre každého klienta.

Práve tieto a mnohé iné služby pre návštevníkov kúpeľov sú jedným z dôkazov o tom, že tieto miesta dosahujú skutočne svetovú úroveň. Presvedčila nás o tom aj prítomnosť mnohých zahraničných hostí, ktorí tieto miesta každoročne vyhľadávajú. Okrem prvotriednych služieb je tiež veľkou výhodou našich kúpeľných miest to, že sa špecializujú na konkrétne zdravotné problémy a časti tela. Na každom mieste tak máte istotu, že sa vám dostáva starostlivosti, ktorú vaše telo skutočne potrebuje.

Kúpele sú skutočným pokladom našej krajiny. Vďaka nim nielen zveľaďujeme svoje telo a myseľ vďaka sile prírody, ale zároveň šírime do sveta posolstvo o tom, že Slovensko je krajinou, ktorú sa oplatí navštíviť. A čo vy, kedy si prídete po svoju dávku zdravia a pohody do kúpeľov?

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať