Hlina ponúka Paškovi maliarov, čo zadarmo vymaľujú parlament

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Alojz Hlina
Nezaradený poslanec NR SR Alojz Hlina počas rokovania 35. schôdze Národnej rady SR, na ktorej poslanci NR SR schválili novelu Ústavy SR. Foto: SITA/Jozef Jakubčo

BRATISLAVA 30. júla (WEBNOVINY) – Nezaradený poslanec Národnej rady SR Alojz Hlina ponúka predsedovi parlamentu Pavlovi Paškovi (Smer-SD) maliarov, ktorí zadarmo vymaľujú múry budovy nášho zákonodarného zboru.

Hlina tiež tvrdí, že hoci Paška zrušil tohtoročný deň otvorených dverí v parlamente, on 1. septembra v budove národnej rady bude a návštevy, ktoré budú chcieť vidieť parlament, rád prevedie. Poslanec tak vo vyhlásení, ktoré poskytol médiám, reaguje na to, že dôvodom zrušenia dňa otvorených dverí je šetrenie Pavla Pašku.

„Na jednej strane sa dočítam, že dvorný dodávateľ našich hradných pánov z rodu Von Smer pán Široký ide opäť rekonštruovať hrad, cena je niekde na úrovni 26 miliónov eur (ale nebojte, na konci to bude určite viac), ale na dni otvorených dverí ide Pavol Paška šetriť. Náklady sú vraj 18-tisíc eur,“ hovorí Hlina, ktorý je tiež ochotný skrášliť budovu národnej rady.

„Niektoré časti chodieb parlamentu sú naozaj zanedbané. Vyzerá to miestami ako na stredoškolských internátoch po maturitách, mrzí ma to a je to nedôstojné pre parlament. Verejne preto ponúkam vedeniu NR SR, že zabezpečím do toho dátumu maliarov – živnostníkov, ktorí sú ozaj ochotní v priebehu augusta prísť tie najhoršie časti chodieb zadarmo vymaľovať,“ ukončil Hlina.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Viac k osobe Alojz HlinaPavol Paška
Firmy a inštitúcie NR SR Národná rada Slovenskej republiky