Policajná naháňačka, chlapca v aute nezastavili ani výstrely

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Policajti dostali nové autá, ide o najväčšiu výmenu v histórii
Akékoľvek informácie, ktoré by mohli pomôcť pri jeho vypátraní, možno oznámiť na linke 158. Foto: ilustračné, SITA/Ján Slovák

BRATISLAVA 2. augusta (SITA) – Policajná naháňačka ako z akčného filmu sa odohrala v piatok 1. augusta v noci v Novozámockom okrese.

Auto nezastavili ani výstrely

Ako agentúru SITA informovala nitrianska policajná hovorkyňa Renáta Čuháková, policajti namerali v obci Nána vyššiu rýchlosť Volvu a snažili sa vodiča zastaviť.

Ten však na výzvu polície, aby zastavil, nereagoval, hliadku obišiel, zvýšil rýchlosť a unikal smerom na obec Kamenný Most. Policajti ho okamžite začali prenasledovať. Vodič na Volve im však stále unikal, museli dokonca použiť varovné výstrely do vzduchu.

Mladík takmer zrazil policajta

Na pomoc si zavolali aj ďalšie hliadky, oproti im išli štúrovskí policajti, ktorí sa unikajúcemu autu postavili do cesty. Jeden z policajtov vystúpil zo služobného auta, aby prinútil vodiča Volva zastaviť, no ten ho obišiel, pričom policajt stihol na poslednú chvíľu uskočiť.

V úteku pokračoval smerom na obec Bíňa, kde ho policajti nakoniec dostihli a vytlačili z cesty. Muži zákona ostali riadne prekvapení, za volantom Volva totiž sedel iba 16-ročný Denis z obce Gbelce, ktorý mame vzal auto. Tínedžera zatkli a predviedli na policajné oddelenie. Prípad prevzal novozámocký vyšetrovateľ, ktorý ho rieši ako útok na verejného činiteľa.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať