Muža, ktorý sa vlámal a ukradol auto, už zadržala polícia

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Muž si prilepšoval vlámačkami, spravil tisícové škody
Policajti vyriešili dve vlámania a našli jedno auto ukradnuté v Leviciach. Spoločným menovateľom bol jeden páchateľ. Škody, ktoré napáchal, sa vyšplhali na takmer 11 700 eur. Bratislava, 4. august 2014. Foto: SITA/KR PZ Nitra

LEVICE 4. augusta (WEBNOVINY) – Policajti vyriešili dve vlámania a našli jedno auto ukradnuté v Leviciach. Spoločným menovateľom bol jeden páchateľ.

Podľa polície 31-ročný muž z Nýroviec v noci z 12. na 13. júla vykradol pivnice v paneláku na ulici Zdenka Nejedlého. Odniesol si zvárací agregát, zváraciu masku a hliníkové disky.

Obrazom: Muž si prilepšoval vlámačkami, spravil tisícové škody

V tú istú noc ukradol Audi A3 na Pereckej ulici. Ďalšiu noc sa vlámal do vinárne a pivárne na Tekovskej ulici. Tu zmizli peniaze z registračnej pokladne, hotovosť z trezora a tržba za žreby.

Škody, ktoré napáchal, sa vyšplhali na takmer 11 700 eur. Pri domovej prehliadke v rodinnom dome v Nýrovciach našli nielen ukradnuté veci, ale aj auto, ktoré už bolo na dvore prevrátené na strechu a napoly rozobraté.

Muža, ktorý v dome býval so svojou matkou a priateľkou zadržali. Zaujímali sa však o neho aj kriminalisti z Pezinka. Tam bol obvinený z viacerých prípadov majetkovej trestnej činnosti.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať