Vyškolený personál bude pomáhať s výberom školských potrieb

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Foto: TESCO STORES SR, a.s.

BRATISLAVA 5. augusta (WBN/PR) – Hravé, kreatívne a praktické. Práve tieto tri slová najlepšie vystihujú trendy vo výbave pre žiakov a študentov pre rok 2014. Vybrať pomôcky, ktoré sa deťom budú páčiť a zároveň im uľahčia prvé dni v škole však nemusí byť vždy jednoduché. Preto vo vybraných hypermarketoch Tesco pomôžu rodičom pri výbere zvlášť určení asistenti predaja pre sortiment školských potrieb. Pracovníci budú k dispozícii denne od 10:00 do 18:30. Vďaka ich pomoci zákazníci ušetria čas.

Špeciálne určení asistenti predaja školských potrieb sú odpoveďou na želania zákazníkov. Rodičia si stále viac uvedomujú ako je dôležité vybrať napríklad školskú tašku. Asistenti im pomôžu rýchlejšie sa zorientovať v rozšírenej ponuke,“ povedal Anton Čižmárik, nákupca papierenského sortimentu spoločnosti Tesco Stores SR. Podľa jeho slov však nákup školských potrieb v obchodoch Tesco spríjemní rodičom a deťom i súťaž o detský nábytok s tematikou z filmu Lietadlá a množstvo ďalších darčekov. Viac informácií nájdete na www.kartonpp.cz.

Dizajn a motívy

Zavedenie špecializovane určených predajcov v obchodoch Tesco ide ruka v ruke s rozšírením školského sortimentu. Ten okrem tradičnej školskej výbavy prináša viacero noviniek pre mladších i starších školákov. Výrazne sa rozšíril napríklad sortiment školských tašiek a batohov. Príkladom novinky pre mladších žiakov predstavujú tašky a školské potreby s motívom Transformers, ovečky Shaun, Monsters University, Mickey Mouse alebo bábik Monster High. V ponuke samozrejme nebudú chýbať klasické obľúbené motívy ako Minnie, Hello Kitty, Cars, Lietadlá, Spiderman … No i v ich prípade Tesco výrazne rozšírilo svoju ponuku.

Pre starších študentov sú vo vybraných hypermarketoch pripravené batohy značky Target. Batohy obsahujú viacero „vychytáviek“ pre mladých ľudí. Napríklad zabudované vstupy pre hudobné slúchadlá, úchyt na skateboard alebo špeciálnu kapsu na notebook. Mimochodom jeden z batohov získal i prestížnu cenu RED DOT design. „Pri výbere školských pomôcok treba dbať na dva kľúčové aspekty. Aby si predmety deti obľúbili a používali s radosťou. Preto sú dôležité motívy s obľúbenými postavičkami pre menších alebo „cool dizajn“ pre starších. Druhým aspektom je kúpa pomôcok, ktoré deťom umožnia učiť sa čo najjednoduchšie,“ pokračuje ďalej Anton Čižmárik.

Praktické a kreatívne

Práve preto v ponuke nemôžu chýbať pomôcky, ktoré pomôžu žiakom naučiť sa správne používať písacie potreby. Za pozornosť preto stojí ponuka trojbokých pier, fixiek alebo ceruziek. Špeciálnu pozornosť v tejto kategórii tvoria ergonomické perá značky Stabilo, ktoré sadnú ako uliate do každej ruky. Existuje totiž verzia pre pravákov i pre ľavákov. Okrem ergonomických pomôcok sa popularite už tradične tešia aj gumovacie perá PILOT FRIXON. Vďaka nim žiaci nemusia prepisovať celú vetu, ak spravia chybu v jednom slove.

Škola však nie je len o učení, ale aj o rozvíjaní kreativity. Preto sa dlhodobo záujmu rodičov teší i značka GO CREATE. S radom výrobkov si každé dieťa dokáže vytvoriť kabelku, čelenku alebo lietadielko. Za samozrejmosť považujem širokú ponuku výtvarných pomôcok. Od farbičiek, cez temperové farby rôznych odtieňov, štetce, až po skicáre s dizajnom mačiek, tučniakov alebo so športovými motívmi.

Už len pri tomto ľahkom zhrnutí noviniek a rozšírenej tradičnej ponuky je zrejmé, že špeciálni určení asistenti predaja budú pre rodičov predstavovať dvojnásobne vítanú pomoc,“ podotýka Anton Čižmárik.

Na jednom mieste

Výhoda veľkých formátov obchodov Tesco sa najviditeľnejšie prejavuje počas nakupovania výbavy pre školákov. Okrem samotných školských pomôcok totiž rodičia môžu nakúpiť na jednom mieste i oblečenie. I v tomto sortimente zákazníci rovnako nájdu atraktívnu ponuku detských tričiek, detského športového oblečenia či skutočných módnych kúskov.

Začiatok školského roka zároveň predstavuje ideálny čas na zakúpenie prvého mobilu, aby rodičia mohli byť kedykoľvek v kontakte so svojím školákom. V tomto prípade je po ruke karta na dobíjanie kreditu od Tesco mobile s dvojnásobným kreditom pri každom dobití a volaniami v rámci siete zadarmo.

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Firmy a inštitúcie Tesco