Nakupovanie online vďaka videoporadcom

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Nakupovanie online vďaka videoporadcom Foto: Pricemania.sk

BRATISLAVA 6. augusta (WBN/PR) – Nakupovanie na internete je niekedy hotová veda. Ak nemám ani páru o hardware, software či výkonnosti notebookov, radšej zájdem do predajne, kde mi pomôže predavač, ako by som kúpil na internete niečo, čo nebude zodpovedať mojim požiadavkám. Podobne je to aj s kávovarmi, práčkami či kosačkami a inými vecami. Preto začali internetové obchody pripravovať videotútoriály, ktorými na diaľku pomôžu zákazníkovi nakúpiť produkt podľa želania.

Len si to predstavte. Chcete si kúpiť niečo, o čom naozaj nič neviete. Ponuka je široká, a vy sa v nej strácate. Siahodlhé články o tom, ako si kúpiť to či ono, a na čo si dať pri kúpe pozor, vás čítať nebaví. Ste zameraní skôr na vizuálnu stránku a potrebujete, aby vám to niekto vysvetlil polopate, či úplne najlepšie aj ukázal. Nemáte však čas navštevovať obchody, rozprávať sa s odborníkmi a potom hľadať najnižšiu cenu v okolí. „Ľudia neradi čítajú dlhé texty, sú skôr vizuálne typy, zamerané na emócie. Tie im môže dať video. Aj my sme sa rozhodli pomáhať našim užívateľom nielen s výberom kvalitného e-shopu a najvýhodnejšej ceny, ale aj s výberom produktu, ktorý bude vyhovovať ich preferenciám a kvalite,“ hovorí Michal Král z portálu na porovnanie cien a kvality e-shopov Pricemania.sk.

Foto: Pricemania.sk

Videotútoriály pomáhajú zákazníkom zorientovať sa v širokej ponuke, vybrať produkt, ktorý najviac vyhovuje ich požiadavkám a nakúpiť na internete výhodne a bezpečne. Video má výhodu nielen časovej úspornosti (oproti dlhým článkom), no aj vizuálnej stránky. Možnosť využiť ukážky používania produktov je veľmi praktická a častá. „Na našom blogu sme vytvorili rubriku pre ľudí, ktorí radi nakupujú online, no v širokej ponuke produktov sa často ťažšie orientujú. Videotútoriály, ktoré pripravujeme s odborníkmi na danú tému sa rýchlo stali obľúbenou súčasťou nášho blogu a čitatelia nám sami píšu, aké témy by ich zaujímali,“ vyjadril sa Král. Už teraz na ich stránkach nájdete tipy, ako si vybrať kosačku, práčku, umývačku riadu, kuchynský nôž a záhradný gril.

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Firmy a inštitúcie Pricemania.sk