Viete pripraviť svojej ratolesti správnu a zdravú desiatu?

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Foto: Polus City Center

BRATISLAVA 12. augusta (WBN/PR) – Čo nevidieť sa začne nový školský rok a v domácnostiach pribudne všedná starosť, ktorú veľmi dobre pozná každý rodič – čo zabaliť deťom na desiatu? Polus vám poradí riešenie, ktoré nič nestojí!

21. storočie praje jedeniu za pochodu, atraktívnym baleniam instantných potravín a sladkostiam, ktoré sa tvária ako „zdravá strava“. Zatiaľ čo dospelí si vedia zvážiť riziká nekvalitnej, na živiny chudobnej a na cukry bohatej výživy, naši najmenší bez správneho vedenia oveľa ľahšie podľahnú potravinovým nástrahám. Ak im namiesto desiatového boxu dáte ráno eurá, kúpia si jednoducho to, čo im chutí a čo je práve „trendy“, a čerstvé ovocie či celozrnný chlebík to zrejme nebude.

Ako to zmeniť? Začnite sa aktívne zaujímať, čo vaše ratolesti jedia, aj keď s nimi práve nie ste. Zabezpečte im desiatu, ktorá nielen výborne chutí, ale najmä obsahuje vyvážený pomer vitamínov, minerálov, stopových prvkov a ďalších živín, kľúčových pre zdravý telesný a duševný vývoj. Ak sa vám zdá, že je to v dnešnej uponáhľanej dobe skoro nemožné, presvedčíme vás, že to tak nie je. Práve naopak, balenie desiat nemusí byť „požierač času“, ale zábava, keď máte po ruke praktický ťahák, ako na to. A Polus vám ho poskytne.

S chuťou do školy!

Práve teraz si za svoj nákup potrebných vecí do školy odnesiete domov štýlový a praktický desiatový box. Stačí sa zastaviť v Poluse v čase od 1. augusta do 15. septembra, nakúpiť vo vybraných predajniach Polusu zošity, papiere, pastelky, pero, peračník, školskú tašku alebo iné pomôcky pre školáka v minimálnej hodnote 40€, a darček je váš! Akcia sa vzťahuje aj na detské topánky, detské oblečenie, detské športové oblečenie či náčinie, IT pomôcky vrátane laptopu, počítača, HDD, USB či iných pamäťových médií. Skrátka, čokoľvek, čo vaše ratolesti využijú v škole. S účtom sa zastavte v Hlavnej rotunde Polusu a pri infopulte si vyzdvihnite praktický darček pre vášho školáka.

Foto: Polus City Center

Aj pre vás, rodičov, máme príjemné prekvapenie v podobe darčekovej poukážky na ľubovoľný kurz varenia v Radosť variť – Škole varenia v Poluse. A pozor, tým sa ešte rozdávanie darčekov nekončí!

Pretože Polusu záleží na zdravom vývoji našich najmenších, v každom desiatovom boxe nájdete pribalený leták so starostlivo zostavenými výživovými tipmi od popredných odborníkov – pediatričky, nutričnej poradkyne a trénerky, a ďalších. O svoje „know-how“ pri prípravy jedla deťom sa podelila aj známa slovenská herečka, maminka a lektorka Školy varenia v Poluse, Zuzana Vačková.

Nechajte si poradiť, ako by mala vyzerať ideálna skladba desiaty, či ako jedlo naservírovať tak, aby chutilo nielen jazýčku, ale aj detským očiam. A ak vás koncept zdravšieho varenia a pečenia osloví, radi vás privítame v neustále sa rozrastajúcej skupine kulinárskych nadšencov Radosť variť – Školy varenia v Poluse. Veď nových nápadov, ako pripravovať jedlá zdravo a chutne, nikdy nie je dosť!

Podmienky: Darček v podobe desiatového boxu pre deti v hodnote 10 Eur je podmienený kúpou detských vecí alebo potrieb vo vybraných predajniach v minimálnej hodnote 40 Eur. Jeden zákazník si môže uplatniť k jednému pokladničnému bloku max 1 kus desiatového boxu. Počet darčekov, boxov aj pri poskytnutí viacerých účteniek za nákupy je pre jedného zákazníka maximálne 3 ks. Pri jednorazovom nákupe nad 100 Eur dostane zákazník darčekovú poukážku na kurz varenia podľa vlastného výberu v hodnote 30 Eur.

Presné podmienky akcie a zoznam vybraných predajní nájdete na www.polus.sk.

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Viac k osobe Zuzana Vačková