Otec so synom šoférovali poriadne opití, obom hrozí väzenie

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Alkohol, alkohol_za_volantom, vodič
Foto: Shutterstock

BRATISLAVA/TREBIŠOV 12. augusta (WEBNOVINY) – Poriadne opitého mladíka v Octavii chytili policajti v Čiernej nad Tisou, keď ho prevážali na policajné oddelenie, za volant auta sadol jeho taktiež opitý otec, prenasledoval služobné auto a pred stanicou jedného z policajtov napadol.

Incident sa stal v pondelok nadránom. Ako agentúru SITA informovala košická policajná hovorkyňa Jana Mésarová, 21-ročný vodič pri kontrole nafúkal 1,98 promile, nemal ani vodičský preukaz. Policajti mladíka zadržali, to sa však nepáčilo jeho 41-ročnému otcovi, ktorý bol v aute ako spolujazdec.

Presadol na miesto vodiča a vydal sa za nimi. Pred policajným oddelením jedného z policajtov sotil, ten spadol na zem a zranil si ruku. Mladíkovmu otcovi namerali 1,93 promile.

Oboch potom obvinili z ohrozenia pod vplyvom návykovej látky, otec čelí aj obvineniam z útoku na verejného činiteľa. Obaja sú v policajnej cele, prokurátorovi v utorok predložili spis s návrhom na podanie obžaloby. Mladšiemu z obvinených hrozí až ročný trest, staršiemu až na päť rokov.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať