Besniaci muž chcel druhému odrezať hlavu, skončil v cele

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Noz krv vrazda
Mladík najprv muža dobodal, ten sa potom utopil vo vani. Foto: www.wordpress.com

TRENČÍN 15. augusta (WEBNOVINY) – Nebezpečné vyhrážanie a výtržníctvo môže priviesť 41-ročného muža z Považskej Bystrice na šesť mesiacov až tri roky do väzenia. V pondelok ráno sa pred potravinami na sídlisku Stred vyhrážal 60-ročnému mužovi, že ho zmrzačí a zabije.

Ten zašiel na políciu a vrátil sa späť s hliadkou, no ani tá nezabránila mladšiemu mužovi, aby sa staršiemu vyhrážal, že si ho nájde a zabije ho, pričom si odfotil jeho auto. Policajti ho upozornili, aby prestal, poškodený išiel následne podať na agresívneho muža trestné oznámenie.

Zaparkoval pred bankou a keď ho obvinený zbadal, fyzicky naňho zaútočil. Agresívneho muža policajti spacifikovali a predviedli na Obvodné oddelenie. Napadnutý muž utrpel zranenia, ktoré si vyžiadali hospitalizáciu.

Besnenie 41-ročného obvineného pokračovalo v stredu priamo na polícii. Pri výsluchu začal na 60-ročného muža nadávať, opakoval, že ho zlikviduje, že ho treba zabiť a že mu odreže hlavu.

Vyhrážky vzbudili dôvodnú obavu o život a zdravie poškodeného. Policajti preto agresora zatvorili do cely a navrhli jeho stíhanie vo väzbe, uviedla hovorkyňa trenčianskej krajskej polície Elena Antalová.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať