Vyberte značky desaťročia a vyhrajte

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Foto: Lidl Slovenská republika, v.o.s.

BRATISLAVA 18. augusta (WBN/PR) – Lidl v pondelok 18. augusta odštartoval veľké facebookové hlasovanie o desať značiek desaťročia. Zapojte sa do výberu top vlastných značiek zo sortimentu Lidl a vyhrajte. Sto šťastlivcov získa nákupné poukážky v hodnote 10 eur, no víťazmi budú všetci zákazníci obchodného reťazca. Hlasovanie prebieha do 27. augusta.

Kliknite na fanpage www.facebook.com/lidlslovensko, spustite aplikáciu Značky Desaťročia a zvoľte svojich favoritov. Na výber máte z dvadsiatich vlastných značiek zo sortimentu spoločnosti Lidl: Alesto, Balino, Bluedino, Combino, Crusti Croc, Dulano, Fin Carré, Freeway, Freshona, From´dor, Maribel, Nautica, Nixe, Pikok, Pilos, Saguaro, Tastino, Toppo, Vitafit, W5. Každý deň môžete dať svoj hlas trom značkám. Ak tak urobíte aspoň raz, postúpite do žrebovania o 100 nákupných poukážok v predajniach Lidl v hodnote 10 eur. Výhercov vyžrebujeme po skončení súťaže, pričom za každý hrací deň oceníme práve desať účastníkov našej ankety. Zapojte sa teda každý deň a automaticky zvýšite svoje šance na úspech.

A ak aj nevyhráte, nezúfajte. V septembri a októbri totiž počas piatich týždňov zlacníme ceny produktov vždy dvoch vybraných vlastných značiek o desať percent. „Vlastné značky sú dôležitou súčasťou našej obchodnej identity. V priemere štyri z piatich produktov, ktoré nájdete na pultoch predajní Lidl, sú privátnymi značkami. Tieto výrobky si môžete kúpiť iba v našej sieti a preto si na ich kvalite dávame mimoriadne záležať,“ povedal Martin Nagy, konateľ spoločnosti Lidl a dodal: „Zákazníci si naše privátne značky obľúbili a vedia, že sú synonymom kvality. A keďže nám záleží na názore našich fanúšikov, rozhodli sme sa im poskytnúť unikátnu možnosť rozhodnúť, ktorá desiatka je ich najobľúbenejšou.

Hlasovanie o značky desaťročia prebieha v rámci osláv desiatich rokov pôsobenia spoločnosti Lidl na Slovensku. V najbližších týždňoch a mesiacoch sa môžete tešiť na ďalšie zaujímavé prekvapenia. Sledujte www.lidl.sk a www.facebook.com/lidlslovensko a nezmeškajte žiadnu z našich akcii.

Foto: Lidl Slovenská republika, v.o.s.
Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Firmy a inštitúcie Lidl