Mladý nevodič na cudzom aute skončil v potoku, bol opitý

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Nehoda
Opitý mladík za volantom bez vodičáku skončil v potoku. Foto: ilustračné, SITA/KRPZ Žilina

PREŠOV 19. augusta (WEBNOVINY) – Bez vodičského oprávnenia, s 1,88 promile a v cudzom aute nezvládol 19-ročný Milan riadenie a na križovatke Šuňavskej ulice v Štrbe v okrese Poprad zišiel do potoka pod betónovým mostom a prevrátil sa.

Milan v nedeľu okolo pol štvrtej v noci bez súhlasu majiteľa nasadol do nezamknutého zaparkovaného Mercedesu na Školskej ulici, našiel v ňom kľúče, ktorými naštartoval.

Po jazde skončil v potoku

Jeho jazda po Štrbe sa skončil v potoku. Obvinili ho z neoprávneného používania cudzieho motorového vozidla a z ohrozenia pod vplyvom návykovej látky. Ako informovala Jana Migaľová z prešovskej krajskej polície, stíhajú ho na slobode.

Šoférovanie pod vplyvom alkoholu je stálym problémom. Dopravný inšpektorát v Poprade len počas sobotňajšej noci zadržal troch opitých vodičov. Desať minút po deviatej večer hliadka zastavila na ceste v obci Hranovnica v smere od Vernáru auto, jazdiace od krajnice ku krajnici.

Za volant sadajú opití aj mladí

Za volantom sedel značne opitý 22-ročný Róbert z obce Nandraž (okr. Revúca), pri dychovej skúške nafúkal 2,83 promile. Ďalším bol 62-ročný muž z obce Domaňove (okr. Levoča), ktorý o pol desiatej večer vošiel do zákazu vjazdu na Kláštornej ulici v Levoči. Nafúkal 2,71 promile.

O desiatej večer zastavili policajti 24-ročného Vladimíra z Nandražu, pretože pri jazde po ceste I/67 a následne po parkovisku pred obytný domom na Moyzesovej ulici v Poprade nerešpektoval zvukovo-výstražné zariadenia a svetelnú signalizáciu s nápisom STOP. Pri kontrole polícia zistila, že je opitý a navyše nemá vodičský preukaz. Nafúkal 2,83 promile. Rovnako ako predošlí dvaja opití vodiči aj on skončil v policajnej cele.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia