Lebky, čo našiel muž pri upratovaní v lavóre, patrili páru

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Lebka
Na bývalom smetisku za Želiezovcami v Levickom okrese objavili ľudskú lebku. Pozostatky boli medzi nahromadeným odpadom a nanosenou zeminou z výkopových prác. Kriminalistický technik miesto nálezu zdokumentoval, zaistená lebka poputuje na expertízu. Polícia prípad vyšetruje ako usmrtenie. Bratislava, 24. máj 2011 Foto: SITA/KR PZ Nitra

ROŽŇAVA 26. augusta (WEBNOVINY) – Polícia uzavrela prípad nálezu dvoch ľudských lebiek, ktoré ešte v júni našiel v lavóre 40-ročný muž pri upratovaní na pozemku okolo domu v Silickej Jablonici v okrese Rožňava.

Po objavení ľudských pozostatkov začala polícia v prípade trestné stíhanie vo veci pre usmrtenie. „Znalecký posudok potvrdil, že ide o dve ľudské lebky, a to mužskú vo veku asi 50 – 60 rokov a ženskú vo veku 30 – 40 rokov s predpokladanou dobou úmrtia pred 40 rokmi a viac. Mechanické poškodenie nezistili a z nálezu nebolo možné zistiť príčinu smrti,“ uviedol košický policajný hovorca Alexander Szabó.

„Vzhľadom na to, že neboli naplnené povinné znaky skutkovej podstaty prečinu usmrtenia, trestné stíhanie polícia zastavila,“ dodal hovorca.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať