Bratislava privíta medzinárodný veľtrh bezpečnosti Security

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Foto: Security Bratislava

BRATISLAVA 3. septembra (WBN/PR) – V dňoch 10.-12. septembra sa v Bratislave v kongresovom centre hotela Bonbón uskutoční už 19. ročník Medzinárodného veľtrhu zabezpečovacej, požiarnej techniky a informačnej bezpečnosti Security Bratislava.

Na veľtrhu sa predstavia takmer všetci súčasní najrenomovanejší dodávatelia bezpečnostnej techniky pre Slovenskú republiku. Organizátorom akcie nikdy nešlo o kvantitu, ale skôr o kvalitu vystavenej techniky. Približne 40 domácich a zahraničných firiem bude zastupovať do 200 výrobcov zabezpečovacej a požiarnej techniky. Návštevníci budú mať možnosť priamo na veľtrhu zabezpečiť najmodernejšiu ochranu bytov, domov, či motorových vozidiel za veľmi výhodných cenových podmienok .

Experti a technickí poradcovia budú pripravení oboznámiť návštevníkov s maximálnymi možnosťami a tiež kompabilitou jednotlivých systémov. Pre užívateľov, ale aj pre montážne firmy a projektantov bude zaujímavá informácia, kde je možné a ako nahradiť staré technológie systémami IT pri max. úspore finančných nákladov?

Premiéru na akcii tiež bude mať unikátny systém termovíznej ochrany pred požiarom, ktorý bol vyvinutý ako prevencia po požiari hradu Krásna Hôrka. Systém je variabilný a je ho možné aplikovať od malých objektov – budovy, senníky, skládky odpadu, až po objekty strategického významu, ako sú elektrárne, rafinérie apod. Počas 19. ročníka Security Bratislava ním bude monitorovaný bratislavský hrad.

Pre oblasť IT bezpečnosti pripravili organizátori v spolupráci s českými špičkovými odborníkmi seminár na tému Kybernetická bezpečnosť a legislatíva EÚ.

Ďalšie informácie na: www.securitybratislava.sk

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať