Pivovar v Hurbanove už po piaty raz otvorí svoje brány

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Foto: Heineken Slovensko

BRATISLAVA 9. septembra (WBN/PR) – Prehliadky pivovaru, pivo za bezkonkurenčnú cenu, osvedčené ťaháky i úplné novinky, ale najmä veľa zábavy – to všetko čaká na návštevníkov jubilejného piateho ročníka Dňa otvorených dverí v pivovare Hurbanovo. Svoje brány im otvorí už budúcu sobotu 20. septembra 2014 o 10.00 hod.

Počas uplynulých štyroch ročníkov si návštevu pivovaru v Hurbanove počas Dňa otvorených dverí nenechalo ujsť vyše dvadsaťtisíc milovníkov zlatistého moku, ktorí sa dozvedeli všetko o tajomstve varenia kvalitného piva a vychutnali si zábavu v areáli najväčšieho pivovaru na Slovensku. „Pevne veríme, že piaty ročník prekoná doterajšie rekordy, dúfame, že počasie nám bude v tomto roku priať viac, ako vlani. Už teraz ale vieme, že jubilejný ročník bude opäť bohatý svojím programom a určite ekologickejší, než tie predošlé,“ hovorí manažérka korporátnych vzťahov spoločnosti HEINEKEN Slovensko Hana Šimková. Namiesto jednorazových plastových pohárov, sa bude v tomto roku návštevníkom čapovať pivo do vratných, zálohovaných pohárov, čím sa ušetrí množstvo plastového odpadu.

Zabavia aj vážne témy

Na podujatí samozrejme nebudú chýbať obľúbené prehliadky pivovaru na novodokončenej prehliadkovej trase. Návštevníci uvidia nielen to, ako sa varí najlepšie slovenské pivo, ale zamestnanci pivovaru im poodhalia aj mnohé zaujímavosti spod „pokrievky“. Čakajú na nich tiež interaktívne stanovištia, na ktorých sa zábavnou formou dozvedia, čo robí hurbanovský pivovar pre to, aby bola naša planéta zelenšia, ľudia spokojnejší a pitie alkoholu rozumnejšie. „Máme pre návštevníkov pripravené rôzne interaktívne stanovištia k našim aktivitám v oblasti ekológie a spoločenskej zodpovednosti, ako je recyklácia, úspora energií, podpora miestnych komunít alebo zodpovedná konzumácia. Aj takéto vážne témy sa však dajú podať veselšie, veríme, že vďaka forme, akú sme pre návštevníkov pripravili, zažijú pri týchto stánkoch veľa nového,“ dodáva Hana Šimková.

Umenie čapovať i párovanie jedla a piva

Aké pivo si dať k akému jedlu? Tento oriešok pomôže návštevníkom rozlúsknuť šéfkuchár známy z TV Paprika a odborník na párovanie piva a jedla Laci Hornáček. A to nielen teoretickou prednáškou, ale i praktickými ochutnávkami a ukážkami varenia v rámci programu Sedem chutí piva. Lákavý program má opäť pripravený aj obchodný sládok Karol France. Keďže dobré pivo si zaslúži, aby jeho skvelú chuť ešte viac vyzdvihlo správne načapovanie, záujemcov zasvätí aj do tohto umenia.

Zábava a súťaže pre každého

Milovníkom dobrej hudby rozprúdi krv obľúbená hudobná skupina Gladiátor, ktorá sa do hurbanovského pivovaru vracia po piatich rokoch. Svojich fanúšikov však určite nesklamú ani MadDogX, Rock Reunion či Replay Band. Celým podujatím bude sprevádzať obľúbený moderátor Tomaggio. Zábavychtiví návštevníci by určite nemali obísť retro mikrobus so súťažami s tohtoročnou novinkou Bažant Radler Citrón-Baza-Mäta a pripravený je aj program pre najmenších v obľúbenej Fun zóne.

Tešíme sa na stretnutie v sobotu 20. septembra od 10.00 hod. Vstup na podujatie je voľný.

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Firmy a inštitúcie Heineken Slovensko