Sulík sa bojí, že pre Šefčoviča sa nespojíme s mimozemšťanmi

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Sulik
Predseda strany SaS Richard Sulík počas mimoriadnej tlačovej besedy strany SaS na tému: Podvod v NR SR, ktorá sa uskutočnila v Liberálnom dome. Bratislava, 24. apríl 2012. Foto: SITA/Diana Černáková

BRATISLAVA 11. septembra (WEBNOVINY) – Portfólio pre dopravu a vesmírnu agendu Európskej komisie, ktoré získal slovenský eurokomisár Maroš Šefčovič, je podľa predsedu SaS Richarda Sulíka dobrá správa pre Slovensko, ale zlá správa pre mimozemšťanov.

Ako povedal Sulík pre agentúru SITA, dobrá správa pre Slovensko je to preto, lebo z tých 40 miliárd eur, ktorými bude v rozpočte disponovať, sa nám už možno konečne podarí dostavať sľúbenú diaľnicu z Bratislavy do Košíc.

„A zlá správa pre mimozemšťanov preto, lebo ak bude pán Ševčovič šafáriť so svojím rozpočtom tak, ako keď mal pod palcom bruselských úradníkov, nikdy so žiadnymi mimozemšťanmi kontakt nenadviažeme,“ vyhlásil Sulík.

Šefčovič získal portfólio dopravy, mobility a politiky pre vesmír. Šefčovič pre agentúru SITA pred eurovoľbami povedal, že chce silný ekonomický rezort. „Doprava je jedno z najsilnejších portfólií, pretože pokrýva oblasť celej infraštruktúry. Zamestnáva viac ako desať miliónov Európanov. Všetky najväčšie dopravné priemysly sú spojené s týmto portfóliom,“ povedal Šefčovič.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Viac k osobe Maroš ŠefčovičRichard Sulík
Firmy a inštitúcie EK Európska komisia