Vyhrajte s VšZP atraktívnu dovolenku

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Foto: SITA / AP

BRATISLAVA 17. septembra (WBN/PR) – VšZP ako jediná zdravotná poisťovňa na Slovensku motivuje svojich poistencov k prevencii aj prostredníctvom atraktívnej súťaže „Za preventívnu prehliadku dovolenka„. Okrem hlavnej ceny v podobe dovolenky pri mori podľa vlastného výberu v nej súťažiaci môžu vyhrať aj ďalšie hodnotné ceny. Stačí len absolvovať preventívnu prehliadku, poslať vyplnený súťažný kupón a čakať na záverečné žrebovanie, ktoré sa uskutoční pod dohľadom notárky v priebehu novembra 2014.

Súťaž sa každoročne teší mimoriadnemu záujmu poistencov. Potvrdzujú to aj štatistiky, podľa ktorých sa do nej ročne zapojí približne 20 tisíc poistencov. Ak ste túto možnosť ešte nevyužili, je najvyšší čas, súťaž „Za preventívnu prehliadku dovolenka“ potrvá do 15.10. 2014.

Od roku 2007 už VšZP rozdala vyše 450 cien za viac ako 60 000 EUR. Aj v tomto roku venovali partneri VšZP do súťaže lákavé ceny. Je ich až 90 v celkovej hodnote viac ako 13 000 €. Hlavnou cenou 8. ročníka súťaže je letná dovolenka pri mori pre 2 osoby s all inclusive službami na 8 dní od Ruefa Reisen v hodnote 1 600 €.

Ako sa zapojiť do súťaže?

Do súťaže sa môžu zapojiť všetci poistenci VšZP, starší ako 18 rokov, ktorí v období od 1. 10. 2013 do 30. 9. 2014 absolvujú aspoň jednu preventívnu prehliadku buď u všeobecného lekára, stomatológa, gynekológa, alebo urológa a odošlú vyplnený súťažný kupón najneskôr do 15. 10. 2014. Viac informácií o súťaži ako aj súťažný formulár nájdete na www.vszp.sk/sutaz/

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Firmy a inštitúcie VšZP Všeobecná zdravotná poisťovňa