Muž vykradol rodinný dom v Bratislave, hľadá ho polícia

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Kradez
Muž na snímke mal pred krádežou oblečené modré rifle, čierne tričko s bielym nápisom, obuté mal hnedobiele tenisky. Bratislava, 24. september 2014. Foto: SITA/KR PZ Bratislava

BRATISLAVA 24. septembra (WEBNOVINY) – Polícia žiada verejnosť o pomoc pri pátraní po mužovi, ktorý niekedy v čase od 10:00 dňa 16. septembra do 9:30 nasledujúceho dňa vykradol rodinný dom na Máchovej ulici v Bratislave.

Muž poškodil vstupnú elektrickú bránu, vošiel na dvor rodinného domu, kde poškodil terasové dvere a z domu ukradol dva LCD televízory, notebook a viacero šperkov. Zobral si aj kľúče od auta Mazda 121, ktoré z dvora rodinného domu tiež ukradol. Spôsobil škodu za približne 2300 eur.

Ako informoval bratislavský policajný hovorca Michal Szeiff, muž môže mať od 25 do 35 rokov, vysoký je približne 180 až 190 centimetrov, silnejšej postavy. Oblečené mal modré rifle, čierne tričko s bielym nápisom, obuté mal hnedobiele tenisky.

Akékoľvek informácie, ktoré by mohli prispieť k zisteniu totožnosti osoby na fotografiách, možno oznámiť na čísle 158, alebo osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení.

Kradez
Foto: SITA/KR PZ Bratislava

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia