Pozývame vás do nákupného centra, nie však na nákupy!

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Foto: Polus City Center

BRATISLAVA 29. septembra (WBN/PR) – Svetové, moderné nákupné centrá nie sú len o obchodoch a službách. Vedeli ste že v Európe existujú už dve nákupné centrá, v ktorých sa prevádzkuje dokonca aj edukačný projekt varenia? A jeden z nich je práve na Slovensku, v bratislavskom Polus City Center!

Polus je taký netradičný a snaží sa byť inovátorom, ktorý udáva správne a moderné trendy. Ako prvý a jediný na Slovensku zatiaľ ponúka projekty, ktoré umožnia zákazníkom zažiť nový rozmer, niečo sa naučiť, dozvedieť a pri tom sa i zabaviť. Už takmer rok u nás funguje nekomerčná škola varenia pod názvom RADOSŤ VARIŤ. Za ten čas ňou prešlo viac ako 600 účastníkov a mnohí sa stali stálymi účastníkmi rôznych kurzov. Za dôležitý a hodnotný považujeme aj náš druhý edukačný projekt Digipoint, ktorý sme založili spolu s partnermi Microsoft a fakultou FIIT STU. Tu sa nám podarilo skĺbiť edukáciu a prezentáciu technologického pokroku. “ uviedla Monika Karoliová, marketingová riaditeľka

Ak sa chcete naučiť variť moderne, zdravo a chutne, kurzy v Škole varenia v Poluse sú práve pre vás! Čakajú na vás kurzy pre mamičky, exotické kuchyne z celého sveta, varenie bez lepku a laktózy, lahodné vege i šťavnaté steaky či aktuálny trend raw. To všetko pod vedením renomovaných lektorov, výživových poradcov, autorov kuchárskych kníh a mediálnych osobností. Aktuálny harmonogram nájdete na www.polus.sk.

No a pre dámy niečo špeciálne. Chcete zmeniť imidž, štýl obliekania, ale neviete ako na to?

Zverte svoju krásu do rúk skúsenej módnej stylistky, kaderníčky a vizážistky v Poluse. Práve tam každý mesiac zmenia niekoľko zákazníčok na kráľovné krásy v projekte JA a moje nové JA. Aj vy môžete byť ďalšia! Stačí, ak pošlete svoje foto a kontakt na radostzaziarit@poluscitycenter.sk

Foto: Polus City Center

A najlepšie na záver! Viete, že šetriť sa dá pri každom nákupe?

Veď každé ušetrené euro poteší. Práve preto Polus ponúka klubovú kartu, ktorá na váš účet vráti časť peňazí za nákup. Zľavu za nákup formou vrátenia peňazí na účet si môžete uplatniť až v 70-tich prevádzkach Polusu. Ak budete využívať aktívne túto klubovú kartu, umožní vám celoročné šetrenie a nakúpite lacnejšie!

Všetky informácie o projektoch v Polus City Center a POLUS KLUB nájdete na www.polus.sk alebo na na Facebooku.

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať