V Bratislave uzavrú tunel, električky pôjdu náhradnou trasou

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Elektricka
Foto: SITA/Nina Bednáriková

BRATISLAVA 29. septembra (WEBNOVINY) – Cez tunel pod bratislavským hradom nebudú v utorok 30. septembra od 09:00 do približne 13:00 premávať električky. Dôvodom výluky je údržba zariadení rádiotechnickej siete, električky budú jazdiť po presmerovaných trasách. Dopravný podnik Bratislava o tom informuje na svojej internetovej stránke.

Električky linky č. 2 budú premávať v smere do centra mesta od zastávky Blumentál cez Americké námestie, Námestie SNP, Obchodnú a od zastávky Poštová – Martinus v smere k ŽST Nové Mesto už pôjdu po svojej stálej trase. Električky č. 5 budú medzi zastávkami Poštová – Martinus a Park kultúry premávať obojsmerne cez Námestie SNP, Jesenského, Námestie Ľ. Štúra, Rázusovo nábrežie, Nábrežie arm. gen. L. Svobodu. Linka č. 9 bude premávať medzi zastávkami Mariánska a Park kultúry obojsmerne cez Jesenského, Námestie Ľ. Štúra, Rázusovo nábrežie a Nábrežie arm. gen. L. Svobodu.

Dopravný podnik cestujúcim odporúča počas krátkodobej výluky využiť namiesto zastávky Kapucínska neďalekú zastávku Poštová-Martinus. Cestujúci môžu na cestu do Dúbravky či Karlovej Vsi využiť aj autobusové linky 31 a 39 zo Zochovej a na zastávke Lafranconi prestúpiť na električku.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať