Tragická nehoda, zrážka dvoch áut si vyžiadala jeden život

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Polícia, mŕtvola, cesta
Foto: ilustračné, SITA/Viktor Zamborský

BRATISLAVA/PREŠOV 4. októbra (WEBNOVINY) – Jeden ľudský život si vyžiadala sobotňajšia dopravná nehoda v okrese Vranov nad Topľou. Dve osobné autá sa zrazili popoludní na ceste medzi obcami Nižný Hrabovec a Strážske, informovali z operačného strediska Krajského riaditeľstva HaZZ Prešov.

Pri nehode zahynul 30-ročný muž. Ako uviedol hovorca záchranárov Boris Chmel, dvoch ďalších ľudí previezli so stredne ťažkými poraneniami do nemocnice. Hasiči vyrazili na miesto nehody o jednej hodine popoludní, jednu osobu museli z auta vyslobodzovať.

Za nehodou je podľa polície zrejme nezvládnutý predbiehací manéver. Od Nižného Hrabovca šoféroval 24-ročný muž zo Strážskeho Škodu Fabia. „Pravdepodobne pri predbiehaní sa nestihol zaradiť a v protismere sa zrazil so Škodou Octavia, ktorú viedol 30-ročný muž z obce Komarany,“ uviedol prešovský krajský policajný hovorca Daniel Džobanik. V Octavii bola so šoférom aj jeho 30-ročná manželka. „Nehodu vyšetruje vranovský vyšetrovateľ ako prečin usmrtenia,“ dodal Džobanik.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia