Súťaž Myšlienka s prípadovými štúdiami a podporou Trendu

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Foto: PEVŠ

BRATISLAVA 6. októbra (WBN/PR) – Tretí ročník súťaže pre stredoškolákov Myšlienka, organizovanej Paneurópskou vysokou školou, prichádza s viacerými inováciami. Maturanti v nej budú riešiť aktuálne problémy virtuálnej firmy, ktorou je globálna značka Chill! vyrábajúca a predávajúca trendové oblečenie pre tínedžerov (vek 14-20). Novinkou je spojenie s týždenníkom Trend, ktorý je mediálnym partnerom súťaže. Autori najlepších prípadových štúdií získajú 500 €, štipendium a ročné online predplatné Trendu.

Maturanti si vyberajú tému svojej prípadovej štúdie podľa svojho osobného zamerania. Môžu riešiť aktuálne problémy firmy Chill! z oblastí práva, ekonómie, psychológie, masmédií, či informačných technológií. Pri rozsahu prác na 2-4 normostrany bude rozhodovať schopnosť súťažiaceho jasne definovať spôsob riešenia danej situácie a zdôvodnenie aplikovaného riešenia. O víťazoch jednotlivých kategórií rozhodnú odborné komisie zložené zo zástupcov príslušných fakúlt Paneurópskej vysokej školy. Najlepšia prípadová štúdia získa navyše Cenu rektora PEVŠ a s ňou aj ročné 100℅ štipendium na štúdium na vybranej fakulte Paneurópskej vysokej školy spolu s účasťou na ľubovoľnej TREND konferencii.

V Myšlienke môžu maturanti preukázať svoje schopnosti riešiť aktuálne problémy, všeobecný prehľad a svoju flexibilitu, zasadené navyše do globálneho prostredia. A to sú presne vlastnosti, ktoré budú potrebovať nielen pri vysoškolskom štúdiu, ale i pri budúcom pôsobení v praxi. Tešíme sa na všetky práce. Víťazov slávnostne vyhlásime počas Dňa otvorených dverí na PEVŠ v sobotu 14. februára 2015. Všetci majú šancu uspieť,“ vyjadril sa riaditeľ odboru marketingu a vzťahov s verejnosťou Paneurópskej vysokej školy Semen Lipickiy.

Podmienky účasti

Súťaž je určená pre tohtoročných maturantov. Prípradová štúdia na riešenie aktuálnych problémov virtuálnej firmy by mala mať 2-4 strany a možno ju nahrať na priamo na webstránku súťaže www.myslienka.com, alebo zaslať na email myslienka@paneurouni.com do 15.1.2015.

Hodnotenie

Zaslané práce bude hodnotiť odborná porota zložená zo zástupcov danej fakulty Paneurópskej vysokej školy. Oficiálne vyhlásenie víťazov sa uskutoční počas Dňa otvorených dverí PEVŠ, v sobotu 14. februára 2015.

Ceny

Autori víťazných prác na jednotlivých fakultách získajú 500 €, 50 % štipendium na ročné školné na vybranej fakulte PEVŠ a ročné online predplatné týždenníka Trend. Súťažiaci, ktorí sa umiestnia na druhom mieste získajú 300 €, a na tých, ktorí sa umiestnia na treťom mieste čaká odmena 200€, Autor najlepšej práce získa navyše Cenu rektora PEVŠ – 100 % štipendium na ročné školné na výhercom vybranej fakulte PEVŠ a účasť na ľubovoľnej Trend konferencii. Okrem toho všetci účastníci súťaže, ktorí splnia podmienky účasti, získavajú zľavu 100 €, zo školného na prvý školský rok absolvovaný na PEVŠ a trojmesačné online predplatné týždenníka Trend.

Ďalšie informácie

Na webovej stránke: www.myslienka.com sú uverejnené kompletné informácie o súťaži, témach, a zároveň študenti budú môcť cez túto stránku odosielať svoje práce. Rovnako budú informácie o súťaži uverejňované na Facebook profile Paneurópskej vysokej školy, www.facebook.com/PaneuropskaVS a na Twitteri na twitter.com/PaneuropskaVS.

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Firmy a inštitúcie PEVŠ Paneurópska vysoká škola