Vodičov na cestách čakajú rôzne obmedzenia

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Oprava cesta robotnik cestar
Foto: SITA/Marián Peiger

ŽILINA 10. októbra (WEBNOVINY) – V sobotu 11. októbra sa bude od ôsmej do dvanástej hodiny opravovať okraj cesty v šírke približne pol metra na stavbe D1 Dubná Skala – Turany v katastri mesta Martin, účelom je napojenie nových asfaltových vrstiev pripájacích pruhov budúcej križovatky pod mostným objektom (v blízkosti ČS PHM Slovnaft – výjazd z Martina).

Ako informoval hovorca žilinskej polície Radko Moravčík, práce sa budú robiť postupne v oboch jazdných pruhoch na smer Sučany aj na smer Martin. Cestná premávka bude usmernená prenosným dopravným značením do voľného jazdného pruhu.

Pre výstavbu úseku rýchlostnej cesty R2 Pstruša – Kriváň bude pri Detve čiastočne obmedzená doprava, informoval hovorca Národnej diaľničnej spoločnosti Michal Fúrik. Od pondelka 13. októbra do 15. decembra s výnimkou sviatkov 1. novembra a 2. novembra bude čiastočne uzavretý 140-metrový úsek cesty I/50 v 6,2. kilometri a 7,6. kilometri. Doprava bude na danom úseku riadená svetelnou signalizáciou.

V sobotu 11. októbra od 10. hodiny do večerných hodín bude v meste Púchov úplne uzavretá časť miestnej komunikácie na Okružnej ulici, dôvodom je výstavba novej kruhovej križovatky. Agentúru SITA o tom informoval hovorca polície v Trenčíne Pavol Kudlička.Doprava pôjde po okolitých miestnych komunikáciách a bude riadená dopravnými značkami a zariadeniami.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať