Muž sa vlámal do potravín, hliadka ho našla opitého na zemi

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Lupez autom
Prepad ako z filmu sa odohral dnes nadránom v obchode v centre Dunajskej Stredy. Dvaja maskovaní páchatelia o druhej hodine autom, pravdepodobne Hondou, prerazili dvere do predajne a ukradli tri zásuvky s peniazmi. Majiteľovi spôsobili krádežou a poškodením zariadenia škodu za niekoľko tisíc eur. Polícia po páchateľoch pátra. Bratislava, 16. február 2011 Foto: SITA/KRPZ Trnava

BRATISLAVA/TRENČÍN 13. októbra (WEBNOVINY) – Na mol opitý 53-ročný Rudolf z Trenčína sa vo štvrtok o pol druhej v noci vlámal do potravín na Žilinskej ulici v Trenčíne, odkiaľ si zobral 128 krabičiek cigariet a tri fľaše vína. Hliadka ho našla spať na zemi o pár ulíc ďalej. Ešte dvanásť hodín po krádeži nafúkal 3,5 promile alkoholu. Krádežou a poškodením dverí obchodu spôsobil škodu 428 eur.

Rudolf už pred rokom spôsobil poplach na sídlisku Juh v Trenčíne, keď v byte svojej sestry na ulici J. Halšu zaspal podnapitý s cigaretou a spôsobil požiar. Teraz ho za krádež stíhajú vo väzbe. Ako uviedla hovorkyňa trenčianskej krajskej polície Elena Antalová, hrozí mu trest odňatia slobody až na dva roky.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať