BILLA otvorila v Považskej Bystrici novú predajňu

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Novootvorená predajňa v Považskej Bystrici Foto: BILLA

BRATISLAVA 17. októbra (WBN/PR) – BILLA ponúka najvyššiu kvalitu, čerstvosť a široký sortiment produktov za dostupné ceny. Zákazníci sa o tom môžu od stredy (15.10.2014) presvedčiť v obchodnom centre Mpark v Považskej Bystrici, kde BILLA otvorila už svoju sto dvadsiatu tretiu predajňu.

Vďaka modernému dizajnu a bohatej ponuke BILLA v Považskej Bystrici výrazne zlepšila komfort nakupovania obyvateľov Považskej Bystrice. Včera otvorená predajňa Billy ponúka na ploche takmer 419 m² veľký výber čerstvého mäsa, ovocia a zeleniny vrátane privátnej značky pre garantovane domáce potraviny Slovenská farma. Priestranné uličky, moderné regále, dve štandardné a dve expresné pokladne umožňujú zákazníkom pohodlný a rýchly nákup.

Veľký výber produktov

Ponuka ovocia, miestnych i medzinárodných špecialít a čerstvých mäsových výrobkov presvedčí každého zákazníka. V oddelení pekárenských výrobkov je vždy výber viacerých druhov pečiva priamo z pece. Veľká pozornosť bola venovaná regionálnym dodávateľom, ktorí denne do novej Billy dodávajú chlieb, pečivo a ďalšie pochúťky z ich pekární.

Dôraz na ekológiu

V novej predajni slúži zákazníkom ekologický systém chladenia a uzatvárateľné chladiace vitríny s dverami, ktoré okrem, 30%-tného zníženia produkcie emisií, udržujú kvalitu ponúkaných potravín na tej najvyššej úrovni. Predajňa používa výlučne ekologické chladivá. „Som rád, že v Považskej Bystrici môžeme ponúknuť nový zážitok z nakupovania, ktorý je navyše šetrný k životnému prostrediu,” povedal dnes generálny riaditeľ BILLA Slovensko Dariusz Bator. „Tento rok zrekonštruujeme ešte dve ďalšie predajne a otvoríme päť nových supermarketov,“ dodal.

O BILLA

BILLA Slovensko pôsobí ako súčasť REWE International AG od roku 1993. Je lídrom v segmente supermarketov na Slovensku. V súčasnosti ich prevádzkuje 123 a zamestnáva takmer 4 000 pracovníkov. V supermarketoch priemernej rozlohy 900 m² BILLA ponúka široký sortiment značiek, vrátane vlastných aj diskontných. Dominantnými medzi vlastnými značkami sú organické produkty Naše bio, domáca Slovenská farma a cenovo výhodný Clever. Rovnako dôležitý je v ponuke podiel čerstvých produktov v oblasti lahôdok, pečiva, ovocia, zeleniny a mliečnych výrobkov.

Viac informácii na www.billa.sk a www.facebook.com/BillaSlovensko

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Firmy a inštitúcie BILLA