Nikoleta ušla z domu, má ťažké postihnutie a je bez liekov

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Nikoleta psenakova
Hľadaná Nikoleta Pšenáková z Hurbanova má 18 rokov a je asi 170 centimetrov vysoká, silnejšej postavy. Foto: SITA/KR PZ Nitra

BRATISLAVA 17. októbra (WEBNOVINY) – Polícia v Komáre žiada verejnosť o pomoc pri pátraní po nezvestnej Nikolete Pšenákovej z Hurbanova. Nikoleta má 18 rokov, je vysoká asi 170 cm, silnejšej postavy. Má svetlomodré oči a hnedé vlasy po plecia, nosí vrkoč.

Oblečený by mala mať tmavomodrý sveter s kapucňou, obuté červené topánky a pravdepodobne sivé teplákové nohavice alebo čierne nohavice. Ide o osobu s ťažkým zdravotným postihnutím, ktorá berie lieky, ktoré však nemá pri sebe.

Videli ju v Nových Zámkoch

Nezvestná odišla z domu vo štvrtok ráno asi o piatej hodine a odvtedy sa príbuzným neozvala. Naposledy ju videli vo štvrtok večer okolo pol ôsmej na Komárňanskej ulici v Nových Zámkoch.

Informácie o nezvestnej je možné poskytnúť na čísle 158, prípadne na ktoromkoľvek policajnom útvare. Informáciu poskytla nitrianska krajská policajná hovorkyňa Renáta Čuháková.

Nezvestná Antonella má sklony k sebapoškodzovaniu

Polícia taktiež prosí verejnosti o pomoc pri pátraní po nezvestnej mladej Košičanke Antonelle Bodnárovej, ktorá sa nevrátila do Diagnostického centra Lietavská Lúčka, kde je momentálne umiestnená.

Žilinská krajská hovorkyňa Jana Balogová informovala, že 15-ročné dievča dnes dopoludnia odišlo počas návštevy domova seniorov na sídlisku Solinky v Žiline na neznáme miesto.

Antonella je vysoká asi 160 cm, váži približne 60 kg. Má hnedočierne vlasy po plecia. Na sebe mala oblečenú sivú mikinu, ružové tričko, ružové legíny popísané veľkými nápismi, biele tenisky a ružové ponožky.

Balogová upozornila, že dievča má sklony k sebapoškodzovaniu a má samovražedné úmysly. V minulosti bola hospitalizovaná na psychiatrii.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať