Polícia žiada o pomoc, pátra po nezvestnej študentke

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Polícia pátra po nezvestnej študentke
Študentka mala naposledy na sebe oblečené krátke čierne minišaty na ramienka, čiernu koženú bundu a hnedé silonky, na ktorých mala čierne podkolienky. Foto: SITA/KRPZ Nitra

BRATISLAVA 27. októbra (WEBNOVINY) – Odbor kriminálnej polície v Nitre žiada o pomoc pri pátraní po nezvestnej 21-ročnej Ľudmile Klementovej z Dobšinej. Študentka je nezvestná od 24. októbra od 23:50, keď odišla z jedného z podnikov na Mostnej ulici v Nitre.

Ako informovala nitrianska policajná hovorkyňa Božena Bruchterová, odísť mala za svojím priateľom, kam však už neprišla. Od tohto momentu o sebe nepodala žiadnu správu a jej pobyt je neznámy.

Ľudmila Klementová je vysoká približne 160 centimetrov, má štíhlu postavu, čierne rovné vlasy po plecia a hnedé oči. Naposledy mala na sebe oblečené krátke čierne minišaty na ramienka, čiernu koženú bundu a hnedé silonky, na ktorých mala čierne podkolienky. Obuté mala hnedé topánky po členky so šnúrkami.

Akékoľvek informácie o nezvestnej študentke môžu občania oznámiť na ktoromkoľvek oddelení policajného zboru alebo na bezplatné číslo 158.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia