V Bratislave našli koňa bez sedla, jazdkyňa je nezvestná

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Olga Forroova
Polícia pátra po 43-ročnej Oľge Forroóvej z Komárna. Jej koňa našli pri Bratislave bez sedla priviazaného k stromu. Foto: SITA/KRPZ Banská Bystrica

BRATISLAVA 30. októbra (WEBNOVINY) – Polícia pátra po 43-ročnej Oľge Forroóvej z Komárna. To, že je nezvestná, nahlásili jej príbuzní v utorok 28. októbra. Deň predtým totiž v chránenej oblasti Kopáč v Bratislave našli jazdeckého koňa bez sedla a postroja, ktorého majiteľkou je nezvestná Oľga.

„Rodina si nevie vysvetliť dôvod, prečo sa kôň našiel pri Bratislave,“ informuje banskobystrická policajná hovorkyňa Mária Faltániová. Polícia žiada verejnosť o pomoc pri pátraní po žene z Komárna.

Žena je vysoká 155 cm, štíhlej postavy, má polodlhé vlasy hnedej farby a modré oči. Oblečené má pravdepodobne jazdecké nohavice z hnedej kože so strapcami, pod nimi modré rifle, oblečenú by mala mať čiernu bundu a reflexnú vestu, obuté jazdecké čižmy vpredu s motívom orla. Akékoľvek informácie o nezvestnej Oľge Forroóvej možno oznámiť na ktoromkoľvek policajnom oddelení alebo bezplatnom čísle polície 158.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia