Timotej ukradol manželom životné úspory, uniká polícii

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Hudec
Hľadaný 18-ročný Timotej Hudec z obce Čab je podozrivý z krádeže a porušovania domovej slobody. Foto: SITA/KR PZ Nitra

BANSKÁ BYSTRICA 5. novembra (WEBNOVINY) – Polícia žiada verejnosť o pomoc pri pátraní po 18-ročnom Timotejovi Hudecovi z obce Čab, okres Nitra.

Ako agentúru SITA informovala banskobystrická policajná hovorkyňa Mária Faltániová, hľadaný je podozrivý zo spáchania zločinu krádeže v súbehu s prečinom porušovania domovej slobody, pretože v máji v obci Pliešovce v okrese Zvolen okradol manželský pár o ich celoživotné úspory a cennosti.

Tým im spôsobil predbežnú škodu 10 624 eur. Timotej je 170 centimetrov vysoký, štíhlej postavy, má šedo-modré oči a tmavohnedé krátke vlasy.

Polícia žiada verejnosť o pomoc aj pri pátraní po 17-ročnom Marekovi Šefrankovi z Ružomberka. Ako agentúru SITA informovala trnavská policajná hovorkyňa Martina Kredatusová, mladík odišiel 19. marca z Reedukačného centra v Hlohovci a odvtedy sa zdržuje na neznámom mieste.

Marek je 175 centimetrov vysoký, štíhlej, vzpriamenej postavy. Má zeleno-modré oči, krátke tmavohnedé vlasy a nosí dioptrické okuliare.

Sefranek
Foto: SITA/KRPZ Trnava

Polícia hľadá i 54-ročného Juraja Bóryho z obce Súlovce, okres Topoľčany. Ako agentúru SITA informovala nitrianska policajná hovorkyňa Renáta Čuháková, Okresný súd Bratislava I si hľadaného vyžiadal ako svedka. Bóry sa podľa polície v mieste trvalého pobytu dlhodobo nezdržiava a nepreberá ani korešpondenciu.

Akékoľvek informácie o hľadaných osobách môžu občania oznámiť na útvaroch policajného zboru alebo na telefónnom čísle 158.

Bory
Foto: SITA/KRPZ Trnava
Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať