Študentka odišla z baru v Nitre, hľadajú ju psy aj vrtuľník

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Ľudmila Klementová
Hľadaná 21-ročná Ľudmila Klementová z Dobšinej odišla 24. októbra pred polnocou z baru v Nitre, odvtedy je nezvestná. Foto: SITA/KR PZ Nitra

BRATISLAVA 6. novembra (WEBNOVINY) – Polícia opätovne žiada o pomoc pri pátraní po 21-ročnej Ľudmile Klementovej z Dobšinej. Študentka odišla 24. októbra pred polnocou z baru v Nitre, odvtedy je nezvestná.

Hovorkyňa nitrianskej krajskej polície Božena Bruchterová uviedla, že mladú ženu hľadajú aj záchranári z Gabčíkova so siedmimi psami, vycvičenými na pátranie pod vodou, a vrtuľník ministerstva vnútra.

Polícia preveruje ľudí, s ktorými bola v kontakte. Pátranie v nemocniciach, parkoch, na autobusovej a železničnej stanici či v opustených budovách v Nitre a okolí neprinieslo výsledky.

Ľudmila Klementová je 160 centimetrov vysoká, štíhlej postavy. Má rovné čierne vlasy po plecia a hnedé oči. Naposledy mala oblečenú čiernu koženú bundu, čierne minišaty na ramienka, hnedé silonky, na ktorých mala čierne podkolienky. Obuté mala hnedé šnurovacie topánky po členky.

Polícia žiada všetkých, ktorí s nezvestnou hovorili alebo ju videli, aby to oznámili na ktoromkoľvek oddelení polície alebo na linke 158.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať