Nadácia M-MARKET hľadá talenty

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Foto: Nadácia M-MARKET

BRATISLAVA 10. novembra (WBN/PR) – Nadácia M-MARKET vyhlasuje otvorený grantový program s názvom Hľadá sa talent. Cieľom programu je finančne podporiť jednotlivcov – mladých, výnimočne nadaných umelcov, športovcov alebo vedcov vo veku od 10 do 18 rokov. Na rozdiel od minulých ročníkov je aktivita sústredená na regióny Banská Bystrica, Slovenská Ľupča a Sliač.

Nadácia M-Market prostredníctvom otvoreného grantového programu podporí projekty, ktorých cieľom je prispieť k rozvoju talentu detí a mládeže v mestách Banská Bystrica, Sliač a Slovenská Ľupča. Partnermi programu môžu byť mimovládne organizácie, kultúrne organizácie a združenia, vzdelávacie inštitúcie, športové kluby či školy pôsobiace v týchto mestách, ktoré sa rozhodnú prispieť k vytváraniu prostredia podnecujúceho individuálny rozvoj talentovaných mladých ľudí.

Vnútrofiremne pociťujeme, i ja osobne, úprimnú potrebu podporiť budúcnosť. Podporiť mladých šikovných ľudí, ktorým takáto finančná pomoc môže zmeniť život. Napokon úspech každého jednotlivca bude úspechom nás všetkých, celej spoločnosti,“ hovorí predseda správnej rady Nadácie M-MARKET Marián Šufliarsky.

Podporu mladých talentovaných ľudí, vnímam ako rozvojové darcovstvo. Je to sociálne investovanie, ktorým neriešime problém niekoho, kto aktuálne pomoc potrebuje, ale našu pomoc investujeme do budúcnosti človeka a tým aj Slovenska.“ dodáva Zuzana Thullnerová z Nadácie Centra pre filantropiu.

Program oficiálne štartuje dnes, 10.11.2014 a uzávierka prihlášok je 30.01.2015. Najneskôr do tohto termínu je potrebné vyplnený formulár spolu s projektom a prílohami v elektronickej forme poslať na e-mailovú adresu: lackova@changenet.sk V programe celkovo partneri prerozdelia 14 400 €, kde maximálna výška finančnej podpory pre jednotlivca je 1 000 €.

Zámerom programu je podporiť najmä tých, ktorí majú potenciál byť špičkou vo svojom obore a finančná podpora im to môže uľahčiť. Investícia do ambicióznych mladých ľudí, ktorí sa raz stanú priekopníkmi vo svojom odbore, je vždy správna.

Viac informácií na www.cpf.sk

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia