Národný projekt DCOM má novú webovú stránku

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Foto: Dátové centrum obcí a miest

BRATISLAVA 14. novembra (WBN/PR) – S cieľom skvalitnenia informovanosti o prebiehajúcom národnom projekte Dátové centrum obcí a miest (DCOM) pristúpilo združenie DataCentrum elektronizácie územnej samosprávy Slovenska (DEUS), realizátor projektu, k spusteniu webovej stránky projektu www.dcom.sk. Nová stránka je od dnes prístupná predstaviteľom obcí a miest, dodávateľom komplexných informačných riešení pre obce, ako aj všetkým občanom a podnikateľom.

Moderná webová stránka projektu DCOM poskytuje všetky relevantné informácie o projekte, o výhodách zapojenia sa obcí a miest do projektu, o prínose projektu pre obce a mestá, občanov a verejnú správu. Primátori miest a starostovia obcí sa môžu priamo cez stránku prihlásiť do projektu, získať aj aktuálne informácie o pripravovaných podujatiach, na ktorých môžu získať podrobnejšie informácie o projekte a priamo hovoriť s realizátormi projektu, či odborníkmi na informačno-komunikačné technológie.

Dátové centrum obcí a miest (DCOM) je národný projekt zameraný na elektronizáciu verejnej správy a rozvoj elektronických služieb poskytovaných na miestnej a regionálnej úrovni. Cieľom projektu je rozšíriť počet poskytovaných elektronických služieb, zvýšiť úroveň ich kvality, a tým výrazne znížiť administratívnu záťaž občanov, podnikateľov, ako i samotných pracovníkov úradov miest a obcí.

Foto: Dátové centrum obcí a miest
Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať