Shell pomohol chorým deťom čiastkou 45-tisíc eur

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Foto: Shell

BRATISLAVA 24. novembra (WBN/PR) – Zákazníci vernostného programu Shell ClubSmart a spoločnosť SHELL Slovakia s.r.o. prispeli prostredníctvom Nadácie KVAPKA NÁDEJE na rekonštrukciu Detskej kliniky anestéziológie a intenzívnej medicíny v Detskej fakultnej nemocnici s poliklinikou v Bratislave. Z darovaných bodov Shell ClubSmart a z príspevku SHELL Slovakia smerovalo na rekonštrukciu 45 000 eur.

Už niekoľko rokov môžu zákazníci Shell prostredníctvom bodov z vernostného programu Shell ClubSmart pomáhať chorým deťom prostredníctvom Nadácie KVAPKA NÁDEJE. Za každý darovaný bod venuje Shell na konto charitatívneho projektu 3,3 centa. Do najnovšej zbierky putovali zákaznícke Shell ClubSmart body za obdobie od októbra 2013 do septembra 2014. Zástupcovia spoločnosti SHELL Slovakia odovzdali čiastku v hodnote 45 000 eur nadácií počas benefičného koncertu Noc nádejí 2014.

Jednou z oblastí, ktorým sa dobročinne venujeme, je podpora znevýhodnených detí. Nadácia KVAPKA NÁDEJE prišla tento rok s cieľom obnoviť oddelenie, ktoré zachraňuje deti, ak sa ocitnú v kritickom stave. Preto nám bolo cťou, že sme mohli aj my prispieť svojou kvapkou zabezpečiť deťom v nemocnici na Kramároch najlepšiu možnú starostlivosť,“ hovorí Petr Šindler, manažér komunikácie spoločnosti SHELL Slovakia.

Okrem podpory Nadácie KVAPKA NÁDAJE zákazníci čerpacích staníc Shell podporujú aj Nadáciu detského kardiocentra. Ak chcú zákazníci pomôcť deťom, stačí body, ktoré získajú za tankovanie paliva alebo nákup produktov na čerpacích staniciach Shell, darovať jednej z dvoch nadácií. Za každý darovaný bod pripíše spoločnosť Shell na konto nadácií 3,3 centa.

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Firmy a inštitúcie Shell Slovakia, s.r.o.