Peter Sasín vydal knihu TRIUMF - váš nový životný príbeh

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať

BRATISLAVA 12. decembra (WBN/PR) – Na pulty slovenských kníhkupectiev v predvianočnom čase prichádza debut medzinárodného NLP trénera Petra Sasína s názvom TRIUMF.

Kniha sa obsahovo radí medzi literatúru „Pre úspešných“ alebo „Motivačnú literatúru“ a sám autor o svojom diele tvrdí „Táto kniha prináša zmenu. Po jej prečítaní budete svet a hlavne svoj život vidieť úplne novými očami. Pripravte sa na fantastickú cestu, pretože táto kniha vás bude miestami provokovať, miestami vás rozosmeje a možno občas potečú aj slzy. Jedno je však isté: Posuniete sa ďalej vo všetkých oblastiach vášho života.“

Kniha dorazila na pulty kníhkupectiev začiatkom zimy a v priebehu niekoľkých dní začala žať prvé úspechy. Takmer okamžite sa zaradila medzi najpredávanejšie tituly. V najväčšom online kníhkupectve sa drží medzi stovkou najpredávanejších titulov v republike. V kategórii Motivácia sa behom krátkeho času prebojovala medzi top 5 najpredávanejších kníh. V kategórii Rozvoj osobnosti je momentálne na striebornej priečke a v kategórii Dosahovanie cieľov dokonca bestseller č. 1!

Ako jeden z prvých mal česť prečítať si knihu TRIUMF (váš nový životný príbeh) aj známy autor knižných bestsellerov Jozef Banáš „Peter Sasín ma požiadal o prečítanie TRIUMFu v časovom tlaku, keď som finišoval s motivačným románom Velestúr. Zdvorilosť, s ktorou som sa pustil do čítania, sa postupne menila na nadšenie. Keby bol Sasín Američan, je svetový. Po tejto knihe mám pocit, že je k svetovosti na najlepšej ceste. Každý, kto pomáha iným, je víťaz a Peter sa ním touto knihou nepochybne stal. Vrelo odporúčam.“ Prezradil o novinke Banáš, ktorý knihe predvída skvelú budúcnosť.

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať