Predaj živých kaprov pred obchodmi Tesco štartuje práve dnes

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Foto: SITA

BRATISLAVA 15. decembra (WBN/PR) – Dnes sa začína predaj živých kaprov pred 64 predajňami Tesco na Slovensku, pri ďalších štyroch obchodoch (HM Veľký Meder, HM Komárno Abacus, HM OC Dúbravka a SM Vráble) začne predaj 17.decembra. Ryby pochádzajú od slovenského dodávateľa, spoločnosti Kotler a.s., Sádky Dolný Štál a budú ponúkané v dvoch hmotnostných kategóriách. V prvej kategórii od 1,6 do 2,5 kg za cenu 3,29 eur za kilogram. V druhej kategórii, nad 2,5 kg, za cenu 3,99/kg.

Ceny rýb sa v porovnaní s minulým rokom zmenili len minimálne. Kapry v prvej hmotnostnej kategórii zlacneli o štyri centy, v druhej kategórii ostala cena nezmenená. „Atraktívnu ponuku s tým istým slovenským dodávateľom kaprov pripravujeme už pätnásty rok, “ hovorí Peter Piešťanský, manažér komerčného oddelenia spoločnosti Tesco Stores SR, a.s. Ryby pochádzajú zo slovenského i českého chovu.

Živé kapry budeme predávať pred obchodmi Tesco. Pre zákazníkov, ktorí by chceli už naporciované ryby, Tesco vo svojich obchodoch pripravilo ponuku chladených podkovičiek. Predaj živých kaprov potrvá až do 23. decembra.

Okrem samotného predaja kaprov zákazníkov v obchodoch Tesco čaká bohatá ponuka rýb a morských špecialít, ako je napríklad aljašská treska, losos, krevety, kalamáre či baby chobotnice.

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Firmy a inštitúcie Tesco