Mladého muža zabilo na D1 auto, pátrajú po vodičovi

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Auto
Foto: ilustračné, Thinkstock

BRATISLAVA 21. decembra (WEBNOVINY) – Na diaľnici D1 v katastri obce Zamarovce v okrese Trenčín zomrel v sobotu 20. decembra večer pri dopravnej nehode 24-ročný chodec Mário z Dubnice nad Váhom. Ako pre agentúru SITA uviedla trenčianska policajná hovorkyňa Elena Antalová, na diaľnici blízko odpočívadla a pumpy v smere z Bratislavy do Žiliny zrazilo neznáme auto s neznámym vodičom chodca, ktorý sa pohyboval v pravom jazdnom pruhu.

Po pár hodinách zistili trenčianski kriminalisti totožnosť zrazeného, nemal totiž pri sebe žiadne doklady. Mário utrpel mnohopočetné devastačné poranenia, ktorým podľahol. Trenčiansky vyšetrovateľ začal trestné stíhanie za usmrtenie v súbehu s neposkytnutím prvej pomoci. Telo 24-ročného muža podrobia v pondelok 22. decembra pitve v Ústave súdneho lekárstva v Martine.

Polícia našla pri obhliadke miesta nehody úlomky bielej farby pochádzajúce z auta značky Ford, ktoré pravdepodobne muža zrazilo. Preto policajti žiadajú verejnosť, aby im vodiča pomohla vypátrať. Akékoľvek informácie, ktoré by polícii pomohli, môžu občania oznámiť na linku 158 alebo môžu kontaktovať priamo vyšetrovateľa na čísle 096120 3647. Príčina a okolnosti dopravnej nehody, pri ktorej vyhasol mladý ľudský život, sú predmetom vyšetrovania

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať