Premiér Robert Fico po zranení achilovky objavil nový šport

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Fico
Poslanec Martin Chren vyzval Roberta Fica (na snímke), aby odvolal celé vedenie FNM pre kauzy s bytmi. Foto: archívne, SITA/Diana Černáková

BRATISLAVA 24. decembra (WEBNOVINY) – Premiér Robert Fico po zranení achilovky počas prezidentskej kampane zmenil šport, ktorému sa venuje.

Ako povedal v stredu pre agentúru SITA, začal veslovať, ale len na trenažéri. „Neviem, či by som mal odvahu sadnúť si do člna niekde na Dunaji,“ povedal s tým, že na trenažéri od jari navesloval 1600 kilometrov. Ešte aj pred Štedrou večerou sa chce venovať tomuto športu. Aj počas nasledujúcich dní Fico verí, že sa nestane nič mimoriadne a bude veľa športovať.

Obrazom: Fico s Kaliňákom na Štedrý deň navštívili hasičov

Premiér Robert Fico v stredu predpoludním ešte spolu s ministrom vnútra Robertom Kaliňákom navštívili službukonajúcich hasičov v Šamoríne. „Je to už tradícia, pretože si vždy vyberieme jednu hasičskú stanicu v okolí Bratislavy, ktorú navštívime. Tým sa chceme poďakovať všetkým, ktorí dnes musia byť v práci,“ povedal Fico, podľa ktorého sa podarilo za posledné roky zdvihnúť sociálny status hasičov a tiež im dať lepšie technické vybavenie. Šamorín si vybrali, pretože hasiči tu majú aj silnú dobrovoľnú zložku. „Je tu vynikajúca spolupráca medzi dobrovoľníkmi a profesionálmi, ktorá môže byť príkladom aj pre ostatné mestá a obce,“ povedal Kaliňák.

Hasiči oboch politikov pohostili tradičnou rybacou polievkou halászlé. Politici im zas venovali sladkosti a iné darčeky. Ako povedal premiér, niektoré však budú môcť otvoriť a pochutnať si na nich až doma. Pred pracovnými povinnosťami však musel aj on priložiť ruku k domácim povinnostiam. „Spýtam sa dva tri týždne pred Vianocami, čo treba zabezpečiť. Ozdobil som sám stromček. Zabezpečujem rybu. Všetko ostatné má na starosti manželka,“ povedal s tým, že všetkým občanom zaželal pokojné prežitie vianočných sviatkov.

Premiér Fico a minister Kaliňák navštívili hasičov
Foto: SITA/Ľudovít Vaniher
Premiér Fico a minister Kaliňák navštívili hasičov
Foto: SITA/Ľudovít Vaniher

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Viac k osobe Robert FicoRobert Kaliňák