Tragédia na Liptove, pri nehode vyhasli životy muža a ženy

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Nehoda
Foto: ilustračné, SITA/KRPZ Banská Bystrica

ŽILINA 26. decembra (WEBNOVINY) – Tragická dopravná nehoda sa v piatok pred 15:00 stala v obci Liptovská Osada v okrese Ružomberok. Pri zrážke dvoch aut vyhasli životy muža a ženy.

Osudová čelná zrážka

Ako agentúru SITA informoval žilinský krajský policajný hovorca Radko Moravčík, nehoda sa stala na ceste v katastri obce Liptovská Osada pred 15:00, kedy 37-ročný vodič z okresu Hlohovec viedol Renault Clio v smere od Ružomberka na Banskú Bystricu.

Pri prechádzaní ľavotočivej zákruty zo zatiaľ neznámych príčin prešiel do protismeru. Následne sa zrazil s oproti idúcim BMW X5, za volantom ktorého sedel 46-ročný vodič.

Posádka renaultu neprežila

Vodič Renaultu, 37-ročný muž z okresu Hlohovec a jeho 31-ročná spolujazdkyňa z okresu Ružomberok utrpeli pri nehode zranenia, ktorým na mieste podľahli. Troch spolujazdcov z BMW previezli na ošetrenie do nemocnice.

Vodič vozidla BMW sa podrobil dychovej skúške s negatívnym výsledkom. Hmotná škoda bola predbežne vyčíslená na 6000 eur. Ďalšie okolnosti dopravnej nehody polícia vyšetruje, dodal Radko Moravčík.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia