V Bratislave je prasknuté potrubie, Račianska je neprejazdná

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Foto: ilustračné, SITA/Martin Havran

BRATISLAVA 12. januára (WEBNOVINY) – Polícia v súvislosti s pretrvávajúcou poruchou na vodovodnom potrubí na Račianskej ulici v Bratislave upozorňuje vodičov na dopravné obmedzenie, s ktorým je na tejto ulici potrebné aj naďalej počítať.

„V súčasnosti je Račianska ulica v úseku od križovatky s Peknou cestou prejazdná v pravom jazdnom pruhu v smere von z mesta. Ľavý jazdný pruh v smere von z mesta ako aj odbočovací pruh v smere na Peknú cestu zostávajú aj naďalej neprejazdné,“ informovala agentúru SITA krajská policajná hovorkyňa Karina Považanová.

Obmedzenie potrvá pravdepodobne sedem dní. Vodičom smerujúcim z Račianskej ulice na Peknú cestu preto odporúčajú využiť na odbočenie križovatku ulíc Račianska – Hečkova. Policajti na mieste odkláňajú premávku smerom na Nobelovu ulicu.

Polícia zároveň upozorňuje vodičov, že od dnešného dňa je bez obmedzení prejazdná Račianska ulica na úrovni Mladej Gardy ako aj Žitná ulica, kde bola od 30. decembra premávka pre prasknuté vodovodné potrubie obmedzená.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia