Európska trampolína

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Paneurópska vysoká škola
Paneurópska vysoká škola Foto: Paneurópska vysoká škola

BRATISLAVA 15. januára (WBN/PR) – Paneurópska vysoká škola privíta na svojej akademickej pôde študentov stredných škôl, ktorí sa rozhodli zapojiť do projektu „Európska trampolína“. Projekt je zameraný na prezentáciu inovatívnych programov pre mládež. Účastníci konferencie budú mať možnosť dozvedieť sa o množstve príležitostí, ktoré majú dnes v Európskej únii, ako aj informácie o budúcnosti integračných projektov EuroSchool či Mini-Erasmus.

Konferenciu bude viesť europoslanec Ivan Štefanec. O príležitostiach pre mladých bude informovať tiež analytik Miroslav Hajnoš, či tvorcovia projektov EuroSchool a Mini-Erasmus alebo Bratislava: European Youth Capital 2018.

Miroslav Hajnoš o dôvodoch vzniku konferencie povedal: „V Európe musia byť zaručené možnosti pre všetkých mladých ľudí a len tak dokážeme naštartovať budúcnosť perspektívnej Európy.“

Konferenciu pripravili Future Generation Europe (FGE) a Európsky dialóg perspektívneho postoja v spolupráci s Erasmus Student Network Slovakia (ESN Slovakia), Študentským klubom Paneurópskej vysokej školy (PEVŠ) a Stredoškolskou študentskou úniou Slovenska (ŠUS). Konferencia poukazuje na nutnosť integrácie a väčšej aktivizácie mládežníckych organizácií s cieľom zlepšiť edukačné prostredie na Slovensku.

Termín: 16. januára 2015 o 10.00 h

Miesto: Paneurópska vysoká škola, Tomášikova 20, Aula Maxima

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Viac k osobe Ivan Štefanec
Firmy a inštitúcie PEVŠ Paneurópska vysoká škola