Frešovou zodpovednosťou je, aby SDKÚ uspela vo voľbách

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Freso
Predseda Bratislavského samosprávneho kraja Pavol Frešo. Foto: archívne, SITA/Michal Burza

BRATISLAVA 18. januára (WEBNOVINY) – Mojou zodpovednosťou a tých, ktorí v SDKÚ-DS ostali, je byť úspešný v parlamentných voľbách v roku 2016, v relácii V politike televízie TA3 to povedal v súvislosti s budúcoročnými parlamentnými voľbami predseda SDKÚ-DS Pavol Frešo. Podľa Freša treba dať šancu tým, ktorí robiť ešte chcú.

Pripomenul zároveň, že bývalí zakladatelia strany v nej nechali pri jeho nástupe do vedenia dlhy. Myslí si, že každý, kto z SDKÚ-DS odišiel, by sa mal venovať svojmu novému projektu. Zopakoval svoju výzvu z konca minulého roka odídencom zo strany, aby vrátili poslanecké mandáty. Ako konštatoval „to chce odvahu, to chce charakter“.

SDKÚ-DS je v súčasnosti podľa jej lídra stabilizovaná, má nové odborné vedenie. Nie je to o funkciách, vzájomnej animozite, je to o tom, že chceme odborne pracovať a pripraviť nové tváre, dodal. Ak by sa SDKÚ-DS nedostala opäť do parlamentu odišiel by z vedenia. „Vždy šéfa hodnotíte podľa výsledkov, v prípade politickej strany podľa volebných výsledkov,“ zdôraznil. Stop by však povedali voliči a nie funkcionári strany, zdôraznil v diskusii predseda SDKÚ-DS Pavol Frešo.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Viac k osobe Pavol Frešo
Firmy a inštitúcie SDKÚ-DS Slovenská demokratická a kresťanská únia – Demokratická strana