Šesták má za sebou operáciu, bude chýbať reprezentácii

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Stanislav Šesták
Už po desiatich dňoch od operácie by v prípade priaznivých okolností mohol Stanislav Šesták začať plávať a bicyklovať. Foto: SITA/Tomáš Benedikovič

BRATISLAVA 6. mája (WEBNOVINY) – Slovenský futbalový reprezentant Stanislav Šesták sa podrobil operácii zraneného vonkajšieho menisku ľavého kolena, zákrok vykonal bývalý reprezentačný lekár Peter Malinovský.

„Všetko prebehlo hladko. V sále som bol necelú polhodinku a napriek tomu, že som bol v celkovej narkóze, po pár hodinách som už cestoval domov. Koleno mám napuchnuté, ale musím zaklopať. Takmer vôbec ma nebolí,“ povedal pre stredajšie vydanie denníka Šport útočník VfL Bochum.

Tridsaťdvaročný (nar. 16. decembra 1982) rodák z Demjaty by mal do plného tréningu naskočiť približne po štyroch až šiestich týždňoch. Už po desiatich dňoch by v prípade priaznivých okolností mohol začať plávať a bicyklovať.

Okrem záverečných štyroch kôl druhej najvyššej nemeckej súťaže musí vynechať bývalý zakončovateľ Prešova, Slovana Bratislava, Žiliny, Ankaragücü či Bursasporu aj súboj kvalifikácie na budúcoročné majstrovstvá Európy vo Francúzsku 14. júna doma proti Macedónsku.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Viac k osobe Stanislav Šesták
Firmy a inštitúcie Slovenská futbalová reprezentácia