Chelsea pokukuje po Hamšíkovi, tréner Mourinho chce aj Reusa

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Marek Hamšík
Marek Hamšík má s Neapolom kontrakt do 30. júna 2018 a opakovane sa vyjadril, že z klubu spod Vezuvu, kde pôsobí od júna 2007, nehodlá odísť. Foto: SITA/AP

LONDÝN 13. mája (WEBNOVINY) – Britský denník Daily Star vyrukoval s informáciou, že na zozname letných potenciálnych posíl futbalového klubu FC Chelsea sú aj stredopoliari Marek Hamšík a Marco Reus.

Úradujúci majstri Anglicka údajne v nasledujúcich týždňoch začnú pracovať na posilnení kádra pred ďalšou sezónou. Na slovensko-nemeckú dvojicu záložníkov talianskeho Neapola a nemeckého Dortmundu vyčlenili „The Blues“ k dispozícii 66,4 milióna libier.

„José Mourinho je Reusov veľký fanúšik a 40-miliónová ponuka by mohla Nemcov obmäkčiť. Hamšíkova hodnota je okolo 26,4 milióna a Slovákov príchod by bol ďalšou alternatívou do stredu poľa,“ uviedol spomenutý zdroj.

Dvadsaťsedemročný slovenský reprezentant Hamšík má podľa serveru Transfermarkt s Neapolom kontrakt do 30. júna 2018 a opakovane sa vyjadril, že z klubu spod Vezuvu, kde pôsobí od júna 2007, nehodlá odísť. O dva roky mladší Reus je v Borussii zmluvne viazaný do 30. júna 2019.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Viac k osobe Marek Hamšík
Firmy a inštitúcie FC Chelsea