Pražská nemocnica zažila šok, zjavil sa v nej Terminátor

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Terminator
Arnold Schwarzenegger si zopakuje svoju slávnu rolu Terminátora. Foto: SITA/AP

PRAHA 28. septembra (WebNoviny.sk) – Nečakaná udalosť narušila v pondelok program bývalého kalifornského guvernéra Arnolda Schwarzeneggera, ktorý je od nedeľňajšieho večera na návšteve českej metropoly a spoznáva ju neobvykle – z bicykla.

Už v prvý deň pobytu, na ktorom ho sprevádza priateľka, fyzioterapeutka Heather Milliganová, ako aj blízky priateľ, sa práve cyklistická vášeň stala pre trojicu osudnou.

Na Václavskom námestí mal škaredý pád Schwarzeneggerov priateľ, ktorý si pri tom bolestivo narazil hrudník a musel vyhľadať lekársku pomoc v Nemocnici Na Františku, informovalo internetové vydanie denníka Blesk.

Hollywoodska hviezda strieborného plátna sa však zachovala ako skutočný „kamoš“ a zraneného „parťáka“ odprevadila do nemocnice, kde prítomnosť filmového Terminátora vyvolala nemalý rozruch.

Rodák z Rakúska sa po oboznámení so zdravotným stavom priateľa upokojil a mohol odcestovať do mesta Králův Dvůr v Stredočeskom kraji. Tam bolo na programe nakrúcanie akčných scén pre jeho novinku, pokračovanie snímky Barbar Conan s názvom The Legend of Conan, ktorá by sa do kín mala dostať už na budúci rok.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Viac k osobe Arnold Schwarzenegger