Biznis centrum Apollo dočasne zatvoria, príčinou je statika

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Apollo Business Center
Apollo Business Center Foto: archívne, SITA/HB Reavis Group

BRATISLAVA 2. októbra (WebNoviny.sk) – Budovu Apollo Business Centra 1 v Bratislave dočasne uzatvárajú. Podľa medializovaných informácií za to môže nevyhovujúci technický stav biznis centra, narušená statika a preťaženie budovy.

Vlastník budovy už začal robiť potrebné stavebno-technické opatrenia, no tie podľa neho idú pomaly, budovu preto dočasne zavrie. Prevádzka budovy bude prerušená 17. októbra, biznis centrum chcú opäť sprevádzkovať začiatkom budúceho roka. Agentúru SITA o uzavretí biznis centra informoval mediálny zástupca Apollo Business Centra 1 Michal Donath.

Vlastník kancelárskej budovy sa pre tento krok rozhodol po tom, čo si uvedomili, že práce na potrebných opatreniach nepostupujú dostatočne rýchlo. Situáciu konzultovali aj so statikmi, ktorí budovu odporučili dočasne uzavrieť nielen z preventívnych dôvodov, ale aj pre rýchlejšie dokončenie potrebných stavebno-technických opatrení.

„Konkrétny dôvod, prečo sme sa po zdĺhavých a dôkladných úvahách rozhodli budovu na krátky a obmedzený čas uzavrieť, je skutočnosť, že prítomnosťou nájomcov aj návštevníkov by mohla postup stavebných prác spomaľovať a komplikovať,“ priblížil dôvody uzavretia biznis centra Donath. Ako dodal, všetci nájomníci už boli o tomto rozhodnutí informovaní.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia