Pri nehode zomreli dvaja ľudia, ďalší vodič zrazil deti

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Mrtvola
Foto: SITA/Viktor Zamborský

BRATISLAVA 6. októbra (WebNoviny.sk) – Pri tragickej dopravnej nehode v utorok popoludní v obci Sikenica v okrese Levice zomreli dvaja ľudia. Ako agentúru SITA informovala nitrianska policajná hovorkyňa Božena Bruchterová, vodič osobného auta Volkswagen Golf z doposiaľ nezistených príčin pri vychádzaní z vedľajšej cesty na hlavnú nerešpektoval dopravné značenie Stoj daj prednosť v jazde.

Zrazil sa s nákladným autom Liaz, ktoré viedol 24-ročný vodič z Pastoviec. Pri nehode zomrel vodič osobného auta a spolujazdec. Ďalšieho muža s ťažkými zraneniami letecky previezli do nemocnice. Vodič nákladného auta sa pri nehode nezranil. Polícia nehodu v týchto chvíľach dokumentuje.

Posádku Vrtuľníkovej záchrannej zdravotnej služby ATE zo strediska Košice v utorok popoludní privolali do obce Rankovce v okrese Košice okolie, kde ich pomoc potrebovali dve deti, ktoré zrazilo osobné auto. Ako informovala hovorkyňa ATE Zuzana Turočeková, pilot vrtuľníka pristál na lúke blízko miesta nehody.

Pri príchode posádky boli obe deti pri vedomí, utrpeli však poranenia tváre. Lekár leteckých záchranárov im na mieste poskytol neodkladné ošetrenie a potom šesťročného chlapca a dievča následne preložili na palubu vrtuľníka a transportovali do Univerzitnej nemocnice L. Pasteura v Košiciach.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia