15 % úspora pre podnikateľov

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Bez názvu
Foto: SSE

BRATISLAVA 3. apríla (WBN/PR) – Podnikatelia majú teraz možnosť dosiahnuť výrazné úspory v nákladoch na energie. SSE prináša až o 15 % výhodnejšiu ponuku dodávky plynu v porovnaní s dominantným poskytovateľom. Kľúčovou konkurenčnou výhodou dodávky plynu od SSE je cena a spoľahlivý zákaznícky servis.

Stredoslovenská energetika, a. s., (SSE) prichádza s výhodnými ponukami plynu pre všetkých firemných zákazníkov. Ponuka závisí od viazanosti a je garantovaná počas celej doby platnosti zmluvy. V prípade 1-ročnej zmluvy ide o úsporu 8 %, 2 – ročnej 10 % a najvyššiu zľavu dosiahnu zákazníci pri trojročnom kontrakte, a to 15 %. Firemní zákazníci takto môžu ušetriť stovky i tisícky eur ročne.

Zákazníkom ponúkame okrem výhodnej ceny aj overenú stabilitu a dostupný zákaznícky servis. Navyše môžu podnikatelia komfortne vybaviť dve komodity u jedného dodávateľa, čo im prinesie ďalšiu úsporu času“, uviedol Olaf Kipp, zástupca GR pre obchod a člen predstavenstva SSE.

V prípade záujmu o výhodný plyn od SSE stačí zavolať na zákaznícku linku 0850 123 555, navštíviť web stránku www.relativne.sk alebo poslať prázdnu SMS* na číslo 0948 35 35 35. SSE sa s Vami spojí do 24 hodín počas pracovných dní.

*Cena SMS je spoplatnená bežnou sadzbou Vášho operátora.

Bez názvu
Foto: SSE
Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Firmy a inštitúcie SSE Stredoslovenská energetika