Bezkontaktná kreditka od Cetelemu

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Bez názvu
Foto: Cetelem

BRATISLAVA 11. októbra (WBN/PR) – Bezkontaktné platby predstavujú predovšetkým úsporu času. Stačí ak kartu priložíte k snímaču na mieste označenom symbolom bezkontaktnej platby, z čítačky zaznie signál, že karta bola načítaná a počas niekoľkých sekúnd snímač oznámi, že platba bola schválená. Celá transakcia trvá do 5 sekúnd, čiže kratšie ako platba v hotovosti. Pri nižších sumách, do 20 EUR, už nemusíte hľadať drobné, ani čakať na výdavok.

Pri platení klient kartu nemusí pustiť z ruky. Avšak v prípade odcudzenia, vďaka bezplatnej SMS notifikácii, je klient hneď informovaný o akomkoľvek pohybe na jeho karte a okamžite môže reagovať. Navyše proti následkom zneužitia karty chráni poistenie, ktoré Cetelem ponúka v spolupráci so spoločnosťou Cardif.

Cetelem prináša technológie na slovenský trh medzi prvými – možnosť získať úver ONLINE s automatickým posúdením žiadosti alebo podpísanie zmluvy „bezpapierovo“ prostredníctvom Esign Cetelem. V prípade bezkontaktných platieb sa spoločnosť rozhodla počkať. „Prichádzame s bezkontaktnou technológiu v čase, keď ju naši klienti môžu reálne využívať vďaka vybudovanej sieti terminálov“, prezrádza Aleš Kos, riaditeľ Správy priameho predaja Cetelem Slovensko.

Okrem rýchlosti a pohodlia klienti ocenia aj ďalšie bonusy. Držitelia kreditnej karty Cetelem sú štandardne odmeňovaní za platby v POS termináloch 1%-om zo sumy nákupov, ktoré každý mesiac získajú späť. Bezkontaktné platby Cetelem zvýhodnil a klientom vráti až 1,5% zo sumy, ktorú uhradia využitím bezkontaktnej technológie. To platí pre nákupy v kamenných predajniach, ale aj na internete. Karta ponúka jedno z najdlhších bezúročných období na trhu – až 52 dní, po uplynutí ktorého je úročená sadzbou od 1,49% mesačne. Vydanie karty a prvé dva výbery z bankomatu zadarmo. Kreditnú kartu Cetelem je možné získať ONLINE na www.cetelem.sk.

O spoločnosti

CETELEM SLOVENSKO a.s. je úverová spoločnosť, ktorá na Slovensku pôsobí od roku 2000. Poskytuje nákup na splátky, kreditné karty a osobné pôžičky, a to priamo, prostredníctvom obchodných partnerov alebo Internetu. Jej hlavný akcionár – BNP PARIBAS PERSONAL FINANCE, je členom bankovej skupiny BNP Paribas.

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Firmy a inštitúcie Cetelem