Ryanair v čase sviatkov pridal v Bratislave dvanásť letov

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Ryanair
Foto: SITA/AP

BRATISLAVA 16. decembra (WebNoviny.k) – Nízkonákladová letecká spoločnosť Ryanair pridala na letisku v Bratislave v období od 18. decembra do 7. januára 2016 dvanásť letov nad rámec pravidelných frekvencií. Ide o mimoriadne lety do Londýna, Birminghamu, Liverpoolu, Ríma, Milána (Bergamo), Alghera a Madridu a späť. „Dopravcovia už pri tvorbe zimného letového poriadku rátajú so zvýšeným náporom cestujúcich počas vianočného obdobia a už vopred doň pridávajú frekvencie navyše alebo upravené časy odletov a príletov, „ informovala v stredu hovorkyňa bratislavského letiska Veronika Ševčíková.

Najvyužívanejší dopravca z bratislavského letiska Ryanair tiež upravil časy príletov a odletov do niektorých destinácií a z nich tak, aby sa cestujúci dostali na sviatky domov v lepšom čase. Upravené boli napríklad časy odletov a príletov do Berlína na druhý sviatok vianočný či na Nový rok. Všetky pravidelné odlety a prílety leteckých spoločností Ryanair a Pobeda z a do Bratislavy sa počas Štedrého dňa uskutočnia do 15. hodiny, aby sa cestujúci dostali k svojim príbuzným včas. Ruské aerolínie Pobeda, člen skupiny Aeroflotu, začnú pravidelne lietať na obnovenej linke medzi Bratislavou a Moskvou 19. decembra. Lety budú prevádzkovať denne lietadlom Boeing 737-800 (NG) s kapacitou 189 miest.

Ryanair na bratislavskom letisku počas zimného obdobia 2015/2016, od 25. októbra do 26. marca, zabezpečuje trinásť zo sedemnástich pravidelných liniek. Okrem spojenia do Berlína na letisko Schönefeld prevádzkuje lety na britské letiská Londýn – Stansted, Londýn – Luton, Birmingham a Liverpool, do írskeho Dublinu, na belgické letisko Brusel – Charleroi, do gréckych Atén, na talianske letiská Miláno – Bergamo, Rím-Ciampino a Alghero, ako aj do španielskeho Madridu a Barcelony – Girony.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Firmy a inštitúcie Letisko M. R. ŠtefánikaRyanair